Ольга Фреймут вперше за 8 останніх років дозволила собі зробити те, чого так боялася

Ольга Фреймут зізналася, що вперше змінила те, над чим так довго працювала.

Головна інспекторка країни Ольга фреймут поділилася з прихильниками новим елементом, що з’явився у вітальні. На стіну навпроти домашньої бібліотеки ведуча повісила дерев’яну мапі світу.

Жінка зізнається, що йшла до зміни інтер’єру вітальні довгих вісім років. Незважаючи на те, що всі елементи декору підбиралися спеціально, щоб не треба було їх часто змінювати, а час йшов декору лише на користь. Проте, побачивши таку дерев’яну карту, ведуча не змогла встояти і вирішила трохи оновити дизайн вітальні.

Крім того, що декор відображає її готовність до змін, Ольга Фреймут зазначила, що це ще й чудовий спосіб легко вивчити географію. Та й пережити локдаун з такою мапою набагато легше.

Телезірка розповіла, що у комплект до карти входить багато милих, на її погляд, деталей. Це і літачки, і прапорці, і кораблики. Саме ці деталі зачепили любительку естетики і надихнули на зміни. Крім того, головна інспекторка зауважила, що такі деталі оживляють інтер’єр і додають йому незвичності.

Тепер у жінки навпроти бібліотеки світової класики знаходиться карта світу і ці два елементи чудово доповнюють один одного.

Ольга Фреймут зізналася, що вже напланувала собі маршрутів невідомим країнами. Схоже, що головна інспекторка вирішила перекваліфікуватися на головну мандрівницю країни.

Прихильникам такий елемент дуже сподобався і зізналися, що теж хочуть собі таку мапу світу.

При цьому їм здалося, що мапа на стіні має кращий вигляд і краще вписується в інтер’єр, аніж килим, що лежить на підлозі.

Підписники похвалили Ольгу Фреймут за її прагнення вносити в дизайн елементи етностилю, який, на думку більшості, не лише не псує інтер’єр, а й додає йому затишку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".