26-річний футболіст Олександр Зінченко розсекретив стать майбутньої дитини: чекають з дружиною на поповнення

Футболіст збірної України та лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко став дуже популярним через свої високі професійні досягнення, а також хизується успіхами особистого життя, і нещодавно чоловік повідомив, що стане батьком вдруге.

Варто нагадати, що Олександр став сімейною людиною у 2020 році в Лондоні. І його дружиною стала жінка, на ім’я Влада. Вони розписалися в березні, а весілля зіграли в Києві за першої ж нагоди, і це свято відбулося в серпні. За рік Зінченки стали батьками вперше, а тепер очікують на ще одну дитину.

Родина Зінченко чекає на поповнення

Олександр є дуже турботливим батьком, він приділяє весь свій вільний час маленькій Єві. Дівчинка росте доволі активною, веселою та розумною. Але це й не дивно, оскільки нинішнє покоління дітей розвивається набагато швидше, ніж попередні. І це є великим плюсом для батьків, тому що з дітьми стає простіше спілкуватися і знаходити спільну мову. Єва вже зараз намагається увійти в роль старшої сестри – адже вона гладить майбутню маму Владу по животику, цілує його і розмовляє з майбутньою дитиною своєю мовою.

Зінченко й не приховував, що його родина незабаром стане більшою і загалом для Саші така подія є дуже важливою, адже найцінніше для нього – це родина і продовження свого роду. Тому, новина про народження другої дитини стала для чоловіка щастям.

А ось заради того, щоб дізнатися стать майбутнього малюка, Олександр разом з дружиною влаштували справжній гендер-паті лише для своєї родини. Заради цього Влада й Олександр Зінченко орендували стадіон “Емірейтс Стедіум” у Лондоні.Подружжя зізналося, що в них народиться дівчинка. Аби дізнатися це, Олександр дозволив маленькій Єві вдарити по м’ячу. У момент, коли крихітка “забила” гол у ворота, у небо здійнявся рожевий дим.

Отже, родина готується до появи на світ другої донечки, але кожен з них вже до цього повністю готовий і чекає на появу крихітки якомога скоріше.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.