Вихідні дні у грудні 2020: скільки українці відпочиватимуть на різдвяні та новорічні свята

Останній місяць року подарує українцям додатковий вихідний.

Під кінець року важливо завершити всі свою справи, щоб зі спокійною душею зустрічати вихідні і проводити їх в колі найближчих і найрідніших людей.

Скільки вихідних очікують українців у грудні 2020 року

Скільки днів відпочиватимуть українці у грудні

Грудень подарує українцям додатковий вихідний. Цей день присвячений католицькому Різдву, яке святкують 25 грудня.

Додатковий вихідний припадає на п’ятницю, тому українці матимуть можливість відпочити три дні поспіль — 25, 26 і 27 грудня. До того ж, працівникам радять скоротити робочий день перед вихідними на одну годину.

Загалом у грудні очікуються й інші свята та важливі події, які займають майже весь місяць. Наприклад, 1-го грудня в Україні одночасно відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом, День невролога і День працівників прокуратури України, а ось 19-го — День співпраці Південь-Південь Організації Об’єднаних Націй, Міжнародний день допомоги бідним, День адвокатури України, а також улюблений усім діткам День святого Миколая.

19 грудня – День святого Миколая

Є і досить незвичайні свята: 4-го грудня українці святкують день обіймів, 11-го грудня — день гір, а 26 — день подарунків.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.