Леся Нікітюк стала обличчям відомого українського бренду Rikkyhype: навчить жінок любити себе з макіяжем і без

Леся Нікітюк – відома українська телеведуча, яка все своє життя прагнула досягти головної мети і стати зіркою українського телебачення. Вона за кілька років стала однією з найпопулярніших ведучих.

Нікітюк дуже цікава, талановита й відкрита дівчина, яка ніколи не приховує своїх почуттів. Вона все каже прямо і так, як є, Леся не звикла ховатися за масками, оскільки вважає, що щирість – це головна людська риса, яка дозволяє жити чесно і гарно ладнати з всесвітом, який нас оточує. Та, як відомо, для того, щоб у житті була гармонія, вона в першу чергу має бути всередині нас.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Для кожної жінки дуже важливо розуміти себе і бути чесною з собою. А це дуже важка робота, адже ми бачимо людей наскрізь, але не бачимо себе. Пізнати себе важко, але реально і заради цього потрібно розвивати себе з різних сторін. Звісно, якщо жінка хоче пізнавати себе і бути щасливою. І в нашому сучасному світі є багато різних способів пізнати себе і свою суть. Психологічні вебінари, жіночі бранчі, різні психологічні ігри. Йога, танці, спорт і інші фізичні навантаження.

Зараз майже кожен український і світовий бренд намагається привити жінкам любов до себе і турботу. І часто вони закликають до цього зірок. Так, наприклад виробник одягу Rikkyhype вирішив зробити колаборацію з Лесею Нікітюк. Вони разом запускають проєкт для жінок, з метою, щоб кожна прийняла себе тотально.

“Разом з неймовірною, нашою вітчизняною барбі, українською телеведучою та волонтеркою Лесею Нікітюк, запускаємо відео-проєкт, що направлений на тотальне прийняття себе. Настав час забути про стереотипи, про схвалення публіки. зруйнувати рамки та стандарти й почути себе. почути, якою ти хочеш бути сьогодні: з макіяжем чи без. Стомлена чи натхненна. активна, чи розслаблена, будь-яка ти завжди особлива та прекрасна. Обирай себе за замовчуванням” – написав бренд.

Тож, це дуже чудовий проєкт і головне, він дійсно потрібен жінкам. Адже багато хто з нас має проблеми з прийняттям себе і з любов’ю до себе.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.