Вона була коханкою, а він зраджував дружині: наскільки далеко зайшли стосунки Вакарчука і Христини Соловій?

Про імовірний роман Святослава Вакарчука та Христини Соловій глядачі пліткували роками, однак їхні підозри так і не справдилися. Чи зіркам просто вдавалося приховувати стосунки?

Свого часу Христина Соловій як нікому не відома дівчина, що потребувала наставництва та розкрутки в шоу-бізнесі потрапила до рук Святослава Вакарчука. Їхня співпраця була плідною та привертала увагу. Втім, результати творчості потягнули за собою плітки про імовірний роман між зірками.

Глядачі почали підозрювати, що насправді між музикантом та його підопічною може бути щось набагато більше, ніж бізнес.

Історія стосунків Святослава Вакарчука та Христини Соловій

Які стосунки між Соловій та Вакарчуком
Історія стосунків Святослава Вакарчука та Христини Соловій

Христина неодноразово спростовувала дані плітки. В свою чергу Святослав навіть не вважав за потрібне відповідати на запитання. Пізніше їхній контракт закінчився і здавалося б обговорювати більше немає чого. Однак, згодом стало відомо, що в одруженого Вакарчука мав от-от народитися син.

Зірка повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною, а через декілька місяців стало відомо про народження у той самий період часу малюка. Шанувальниці здогадалися, що так чи інакше музикант був невірним своїй дружині. Але його коханою була зовсім не Христина, а продюсерка Євгенія Яцута.

Заперечуючи статус коханки, Христина все ж таки подражнила аудиторію розповіддю про свої стосунки з чужим чоловіком. Втім, на цю роль вона погодилася будучи дуже юною, коли вчилася в школі.

“Я була коханкою свого першого хлопця, з яким у мене були перші серйозні стосунки. У нього була дівчина, а я була мала така 8-класниця, з якою можна було поцілуватися, або ще щось. І мене це влаштовувало, тому що я в нього була дуже закохана”, –розповіла Соловій.

Історія стосунків Святослава Вакарчука та Христини Соловій

Зараз музиканти між собою майже не спілкуються, хоча Христина зізналася, що з народженням сина вона наставника привітала, і набагато раніше, ніж це зробили фанати. Тобто отримала новину в рази швидше за аудиторію. Зараз співачку активно підозрюють у романі з поетом Сергієм Жаданом, з яким вона дуже багато часу проводить разом. Однак сама артистка говорить, що не буде розповідати про своє особисте життя журналістам і таких намірів не має і в майбутньому.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.