Олександр Зінченко вдруге став батьком: Влада Седан народила футболісту донечку. Як вона виглядає? (ФОТО)

Відомий український футболіст Олександр Зінченко вдруге став батьком. У нього народилась ще одна чудова донечка, яка буде тішити його своєю красою та цікавим процесом розвитку.

За останні 2 роки Зінченко став справжньою зіркою українського футболу, оскільки він був одним з найкращих гравців футбольного клубу “Динамо”. А згодом його забрав до себе англійський клуб “Арсенал”. Для українського молодого футболіста – це неймовірне досягнення. Оскільки далеко не всіх помічають закордонні та відомі клуби, а тим паче запрошують до себе.

До того ж Зінченко ще грає у збірній України, а також він приймав участь у  клубі чемпіонів Європи. Він захисник і півзахисник, це дуже важлива частина будь-якої футбольної команди. Олександр показує неймовірні результати й часто приносить своїй команді перемогу. За це його й цінують.

Та успіху 26-річний футболіст досяг не лише у кар’єрі, а ще й в особистому житті. Чоловік одружився ще у 2020 році з молодою блогеркою Владою Седан. Вона полонила серце Олександра і він закохався по вуха. Наслідком такої любові стала донечка Єва, якій нині вже 2 роки. Дівчинка росте у сильній турботі своїх батьків. Попри свою зайнятість він знаходить час на виховання Єви, адже розуміє, наскільки важливо для дівчини отримувати достатньої уваги від тата, бо це формує її стосунки з чоловіками у дорослому житті.

А от вчора, 02.08.2023 року Олександр став батьком вдруге. Влада народила йому ще одну чудову донечку, яку вже встигла показати у своєму інстаграм. На фотографіях батьки маленької принцеси виглядають неймовірно щасливими.  А от обличчя малюка поки не показали, але привітали свою принцесу з народженням на цей світ.

Тож, тепер Зінченко має трьох найулюбленіших жінок у цьому світі. Адже він щасливий батько двох донечок. Перша Єва, а от як молоді батьки назвуть другу дівчинку, можна буде дізнатися лише згодом. Поки вони просто приймають вітання від друзів, колег та прихильників.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.