Вагітна Слава Камінська показала свій величезний круглий живіт та розповіла, хто в ньому: “Дякую, коханий”

Відома українська співачка Слава Камінська повідомила про те, що у її житті, імовірно, скоро з'явиться маленька дитина. Артистка постала з круглим животом.

Відома українська співачка Слава Камінська навіть не встигла натішитися своїй сольній кар’єрі, як почалася війна. Зірка була вимушена евакуюватися разом з обома дітьми до Нідерландів. Неодноразово вона розповідала, наскільки їй було важко звикнути до нових реалій. Зокрема мова йшла про фінансові проблеми: Слава звикла до наявності персоналу та нянь.

Важко артистка переживала і зміни. Наприклад, вона не хотіла переходити на українську мову, через що навіть заявила, що не повернеться додому. Втім, її поїздки стаються все частіше, а свій останній хіт вона вже переклала.

Вагітна Слава Камінська показала свій величезний круглий живіт

Декілька разів співачка відкрито жартувала про свою зайву вагу. Специфічне почуття гумору зірки розуміють далеко не всі, а тому часом шанувальники не знають, як реагувати на ту чи іншу інформацію, яку вона публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Слава Камінська показала, як виглядає її дочка з рожевим волоссям
Вагітна Слава Камінська показала свій величезний круглий живіт

Але з вагітністю користувачі мережі вирішили її все ж таки привітати. Так, нещодавно Камінська оприлюднила кадр, на якому постала з величезним животом на тлі моря. Так як Слава була у роздільному купальнику, абсолютно всі нюанси фігури були помітні. Хоча не варто відкидати варіант, що зірка вдалася до фотошопу та вирішила привернути до себе увагу.

У коментарях шанувальники та знайомі почали активно вітати майбутню маму з третьою дитиною. Нагадуємо, що слава Камінська народила від відомого пластичного хірурга Едгара Камінського двох дітей.

До речі, зараз місцеположення її колишнього чоловіка невідоме. На початку війни навколо родини розгорівся небувалий скандал, адже подейкували, що лікар забрав разом з собою усю свою техніку та забрався геть, хоча країна як ніколи в ньому має потребу. Тим часом Слава Камінська через рік розповіла про те, що в її житті з’явився новий коханий. Імовірно, саме від нього вона і завагітніла.

Також зірка почала активно жартувати на рахунок того, кого саме чекає. За її словами, там Льоша.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.