У Стрийському районі на Львівщині правоохоронці викрили та заблокували несанкціоновану врізку у нафтопровід «Дружба»

Про це на офіційному сайті повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури 23 вересня.

Під час спільної операції працівники нацполіції, оперативники відділу внутрішньої безпеки та відділу фіскальної служби виявили й міні-завод, розташований неподалік несанкціонованої врізки у нафтопровід «Дружба» НАК «Нафтогаз України», через яку здійснювалася крадіжка нафти у промислових масштабах.

Міні-завод працював як відвантажувальна до місць реалізації.

Під час обшуків правоохоронцями було виявлено вантажний автомобіль марки «Volvo», завантажений орієнтовно 150 тоннами пального,  резервуари для зберігання нафтопродуктів, обладнання для перекачування, транспорт для перевезення пального та іншу спецтехніку.

Міні-завод
Міні-завод

Ведеться досудове слідство. Призначено експертизу вилучених зразків нафтопродуктів та встановлюється сума заподіяних державі збитків.

Також правоохоронці проводять комплекс розшукових дій для встановлення винних і причетних до злочину осіб.

 

 

Схожі статті

Українська поліцейська відрізала своє розкішне волосся, яке пожертвувала на перуки для онкохворих діток

Співробітниця Національної поліції Україна Мар'яна Жизномирська власним прикладом довела, що робити добрі справи і допомагати – це просто.

Не заплатив за воду — потрапив на білборд ганьби: як в Україні борються з неплатниками за комунальні послуги

Проблема заборгованості українців за комунальні послуги практично досягла масштабів національної катастрофи, адже рахується вона десятками мільярдів гривень.

Львівські лікарі успішно здійснили чергову операцію з трансплантації серця

У ніч проти суботи 21 листопада від померлого внаслідок інсульту чоловіка хворому пересадили донорське серце. Іншим двом дісталися його нирки.

Наша поліція нас все ще береже?

У Рівненській області діючий співробітник Нацполіції організував групу з «продажу» посад у Головному управлінні Національної поліції області. А на Львівщині – гостра нехватка працівників у патрульній поліції.

Та, що народила, викинула на смітник: милосердя до дитини проявив бездомний собака

Немовляті несказанно повезло: бездомний собака знайшов його на звалищі і приніс туди, де люди. Дитину вдалося врятувати.

Торт-вбивця мало не позбавив семирічну дівчинку життя. Львівські лікарі врятували

Семирічна дівчинка з м.Дрогобич, що на Львівщині запам'ятає торт з котиками із маршмеллоу на все життя. З дротиком у горлі, яким кондитері прикріпили до торта прикрасу у вигляді киці, дівчинку терміново ушпиталили в ОХМАТДИТ.