Знову в розкішній весільній сукні та з обручкою: Аліна Гросу показала найголовнішого чоловіка у своєму житті

Знаменита українська співачка Аліна Гросу показала фанатам чоловіка, який є найголовнішим у її житті, а також поділилася знімками з важливих подій.

Популярна українська співачка Аліна Гросу декілька років тому повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Олександром Комковим. Зірковий шлюб протривав всього півроку. Молода, розкішна пара здавалася для багатьох ідеалом, але картинка виявилося доволі хибною.

Примітно, що драми в особистому житті впливають і на творчість співачки. До стосунків з бізнесменом артистка створювала композиції, в яких співала про невдалий досвід у коханні. Втім, артистка не побоялася відкрити своє серце, хоча ця історія і завершилася гучним скандалом.

Аліна Гросу показала архівне фото зі свого італійського весілля

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу показала архівне фото зі свого італійського весілля

Так, свій вступ у шлюб Аліна відзначила з розмахом. Батьки зірки оплатили її розкішне весілля в Італії, на яке прибули усі вершки українського шоу-бізнесу. Гросу змінила декілька суконь і зробила вельми багато знімків під час фотосесії.

Звісно, окрім кадрів, на яких постали закохані, знайшовся простір і для фотографій з іншими близькими людьми. Зокрема, мова йде про батьків співачки. 4 серпня батько Аліни Гросу святкує свій день народження, а тому артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram їхній знімок, який був зроблений на торжестві в Італії. На ньому співачка постала у білосніжній сукні з фатою та обручкою на пальці.

Аліна Гросу показала архівне фото зі свого італійського весілля

У дописі до публікації Гросу привітала найріднішого чоловіка з його святом.

Нагадуємо, що за версією Аліни, ініціатором розлучення став її колишній чоловік. Мовляв, бізнесмен попросив паузу, після чого пішов до іншої жінки. З точки зору Олександра, їхнє рішення було обопільним. Також чоловік запевнив, що його версія сильно відрізняється від версії екс-дружини.

Батько Аліни Гросу прокоментував її розлучення лише раз, підкресливши, що він одразу зрозумів, що молоді люди не підходять одне одному. Однак він не поспішав ставати на заваді їхньому щастю і дав можливість побачити правду самостійно. Раніше в мережі з’являлася інформація, що на весілля доньки в Італії він витратив 100 тисяч євро.

Схожі статті