Все для діток: Катерина Репяхова розповіла, як Віктор Павлік подарував радість чужим дітям – син шоу не бачив

Блогерка Катерина Репяхова та дружина знаменитого співака Віктора Павліка оприлюднила виступ свого чоловіка в медичному закладі Охматдит, де лікуються діти зі всієї України.

Охматдит – багатопрофільний лікувальний заклад в міті Києві, який надає медичну допомогу дитячому населенню України. Її вважають найбільшою лікарнею, яка займається допомогою для хворих дітей.

Четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова оприлюднила відео з виступу її чоловіка, який прийшов підтримати хворих діток та влаштувати їм справжнє свято. Телеведуча Соломія Вітвіцька щоп’ятниці займається організацією концертів, аби підняти дух маленьким пацієнтам та працівникам медичного закладу.

Катя Репяхова
Катерина Репяхова розповіла, як Віктор Павлік подарував радість чужим дітям

Гості лікувального закладу майже кожного тижня змінюються, утім, незмінною постійною гостею, другом, підтримкою для хворих дітей залишається зірка 1+1 Соломія Вітвіцька.

Катерина Репяхова тішиться, що чоловік Віктор Павлік цієї п’ятниці зміг подарувати свою увагу, пісні та трішки радості діткам, які по-справжньому цього потребують:

“Сьогодні наш татко співав для діточок в Охматдит”.

Катерина Репяхова розповіла, як Віктор Павлік подарував радість чужим дітям

Соломія Вітвіцька у своєму Instagram також оприлюднила виступ знаменитого артиста та сама танцювала на повну під його відомий всім хіт “Шикидим”. Жартома зазначила, що танцювати в неї виходить краще, ніж співати.

Нагадаємо, що узаконити свої стосунки шлюбом пара наважилася у 2020 році. Через рік молода дружина народила свого первістка, четверту дитину для Віктора Павліка – сина Михайла. Утім, Катерина Репяхова дуже мріє про донечку, тому зупинятися на одній спільній дитині зіркове подружжя не планує.

Ворожка напророчила зірці ще й п’ятий шлюб, але Віктор в пророцтва не вірить та сподівається, що на стосунках з Катериною він зупиниться і проживе з нею довго та щасливо.

Схожі статті