Злата Огнєвіч показала свого тата, який повернувся із фронту: був півроку без вихідних – “Пишаюсь”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вперше за довгий час показала свого батька публіці після тривалої розлуки, адже той займається лікуванням поранених захисників на фронті.

Знаменита артистка Злата Огнєвіч показала світлину зустрічі зі своїм татом, Леонідом Григоровичем, яким безмежно пишається та сумує, коли його немає поряд.

Відомо, що чоловік зі своїми колегами допомагає на фронті пораненим бійцям в будь-який час доби. Співачка зазначила, що батько був без вихідних півроку, дуже ним пишається, адже ночі без відпочинку та постійні стреси кожному даються взнаки.

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Злата Огнєвіч

На початку повномасштабного вторгнення Леонід Григорович пішов на фронт, аби допомагати захисникам, адже за фахом чоловік військовий хірург. Де саме батько Злати Огнєвіч в новинному просторі не повідомляють заради його безпеки та безпеки всіх бійців.

У травні українська співачка Злата Огнєвіч розповідала, що довго не бачила свого батька, тому тепер радіє, що зможе провести час з найріднішим в Києві, утім, на який період Леонід Бордюг отримав бажану та таку потрібну відпустку артистка не повідомила.

На світлині чоловік позував в окулярах для зору, білій довгій сорочці та світлих штанах.

Злата Огнєвіч показала свого тата, який повернувся із фронту

Героїня нашого матеріалу не відстає від тата, який заслуговує на шану за свою працю та теж допомагає ЗСУ зборами коштів у своїй соціальній мережі Instagram. Раніше знаменитість повідомляла, що збирала гроші для окремої бригади в розмірі 300 000 гривень та активно залучала кожного громадянина зробити свій внесок. Подякувала кожному небайдужому та закликала не проходити повз, залучати до цього своїх друзів, знайомих та батьків.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?