48-річна Наталія Могилевська засвітила округлий живіт та розповіла важливу новину: “Готуємося до двійнят”

Популярна українська співачка Наталія Могилевська засвітила зміни у своїй фігурі та заінтригувала мережу імовірною вагітністю. Чи чекає зірка на поповнення?

Одне з найпопулярніших питань, яке отримує Наталія Могилевська стосується її бездітності. Шанувальники з нетерпінням чекають на новину, коли артистка повідомить про те, що очікує на малюка. Втім, роки минають, а щасливої новини все немає.

Вперше про своє бажання стати матір’ю Наталія Могилевська заговорила, будучи в стосунках з бізнесменом Єгором Долініним. Тоді у чоловіка було троє дітей від попередніх стосунків, яких артистка дуже полюбила. Однак, співачка так і не вийшла заміж за свого обранця, стосунки з дівчатами довелося обірвати. Бажана вагітність також не реалізувалася.

Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю

З цим питанням також пов’язаний найгучніший скандал у кар’єрі зірки. Її колишній обранець Олександр Ягольник розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook про те, що нібито у них колись мала з’явитися спільна дитина, але Могилевська прийняла рішення не на користь малюка. Артистка була в гніві. Пізніше вона спростувала слова екс-чоловіка, а також публічно заявила про те, що буде подавати в суд за наклеп.

Зараз співачка знаходиться у стосунках. Особистість свого чоловіка вона розкривати не хоче, однак запевняє, що наскільки вона готова стати дружиною, настільки ж намагається підготуватися і до материнства. За її думкою, це сфери, в яких їй необхідно попрацювати над собою.

Тим часом шанувальники вже помічають зміни у фігурі співачки і підозрюють, що вона може виношувати дитя. Так, нещодавно артистка оприлюднила на особистій сторінці в Instagram свіже відео з її авторської вистави. Постановка була зроблена на честь її покійної матері.

Так, у відео присутні кадри, на яких зміни в талії і зірки особливо кидаються в очі, і можуть свідчити про те, що вона нарешті може здійснити свою мрію.

Скріншот коментарів під публікацією співачки. Наталія Могилевська заінтригувала імовірною вагітністю

Але так чи інакше, доведеться чекати на офіційне підтвердження від артистки, яке може так і не надійти. Фанатам залишається лише сподіватися, що вони побачать малюка зірки.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.