Як виглядає перший чоловік Олі Полякової, який одягнув її у весільну сукню: українець з немаленьким капіталом

Їхнє подружнє життя виявилося наповненим викликами та перешкодами, але вони разом подолали ці труднощі та щасливі у шлюбі. Як виглядає зараз відомий багатій?

Популярна українська співачка Оля Полякова вийшла заміж у 2004 році. Її обранцем став чоловік значно старший за співачку — Вадим Буряковський. Познайомилася пара на вечірці, де виступала Полякова. З цього почалася їхня дружба, адже чоловік був одружений, а Оля мала хлопця. Але поступово дружба переросла в кохання. Вадим розлучився з дружиною та освідчився виконавиці.

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка
Оля Полякова показала свого багатого чоловіка

Родичі Буряковського були негативно налаштовані до Олі та не вірили в щирість її почуттів. Та Вадим був щасливий, тож вони здалися.

Артистка народила чоловікові двох доньок – Машу та Алісу. Пара задумувалась над третьою дитиною, оскільки мріяла про хлопчика. Проте пізніше співачка повідомила, що не бажає більше переживати вагітність, й двох дітей їй цілком достатньо.

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка
Оля Полякова показала свого багатого чоловіка

В свої 44 роки, співачка виглядає неймовірно, чим дуже пишається. А от Вадим значно постарів, це пов’язують з проблемами в його житті. За період подружнього життя пара пережила немало труднощів, проте зуміла їх подолати. Спочатку Вадим вкладав кошти у творчість коханої та усіляко сприяв її кар’єрі. Співачка цього не приховувала та дякувала чоловіку. А у 2022 Буряковський збанкрутував та утримання сім’ї перейшло на Олені плечі. Незважаючи на кризу у відносинах, артистка запевнила, не дозволить чоловікові залишитися без даху над головою. Також два роки тому Вадим пережив важку втрату – померла його мати.

Оля Полякова показала свого багатого чоловіка

Вадиму Буряковському зараз 60 років, Оля жартує з цього та ласкаво називає чоловіка дідусем. Сам Вадим не живе публічним життям та не вважає за потрібним давати коментарі журналістам.

Схожі статті

Віра Брежнєва потрапила на відео в обіймах молодого красунчика: обоє майже без одягу і не стримують почуттів

Віра Брежнєва залишається однією з найкрасивіших і найбажаніших жінок України. Тому хоча б просто познайомитися зі співачкою мріють тисячі чоловіків. Одному щасливчику це вдалося. Та навіть більше!

Тотальна українізація: 52-річний Ектор Хіменес-Браво в образі селянина пішов на побачення з коровою Лізкою

Поки шанувальники "МастерШеф" насолоджуються випусками 14 сезону, Ектор Хіменес-Браво відпочиває перед початком знімань 15. І в процесі він вирішив стати "першим хлопцем на селі".

Попелюшка Остапчук: 24-річна Катя Полтавська показала, як вона лежить, наче королева, поки Володимир готує

Володимир Остапчук вкотре продемонстрував, що він є чоловіком мрії. Поки його кохана дружина відпочиває, він робить все для того, аби Катя отримала смачний сніданок.

Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у 43 роки: щоки червоні і пробивається сивина

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як виглядає в реальному житті у свої 43 роки. Зірка показала, яке в неї обличчя без макіяжу та поставленого освітлення.

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весілля і показала цей казковий комплекс: “Ідеальне”

Наталія Могилевська обрала місце для проведення весільної церемонії і показала цей казковий комплекс. Коли співачка з'явиться в ньому в ролі нареченої?