Він її гордість і опора: Тіна Кароль показала статного красеня, який з першого погляду нагадує Євгена Огіра

Найвідоміша українська виконавиця Тіна Кароль багато років тому втратила свого чоловіка, але знайшла сенс жити далі завдяки спадкоємцю, який залишився від нього.

Як відомо, 10 років тому Тіна Кароль втратила кохання усього свого життя. Співачка поховала чоловіка Євгена, який помер від тривалої онкології. З життя він пішов у німецькій лікарні, у той самий момент, коли артистка знаходилася на сцені. Згодом співачка розповідала, що зрозуміла його прохання до неї відіграти концерт. Тіна Кароль вважає, що Євген не міг показати слабкість перед дружиною та не міг померти при ній.

Тіна Кароль показала статного красеня

Тіна Кароль показала статного красеня

Трагедія в сім’ї стала для Тіни Кароль найбільшим випробуванням у житті. Вона зізнавалася, що їй не хотілося абсолютно нічого, окрім як відправитися вслід за коханим. Але був дехто, хто тримав її на землі. Мова йде про маленького сина Веніаміна, який тоді був ще зовсім крихіткою.

Хлопчику було всього 4 рочки, він був відображенням свого батька та мав глибокі мамині очі. Тіна намагалася вкласти не тільки усю материнську любов у виховання спадкоємця, але і батьківську. Зірка добудувала їхній спільний будинок, а також інтер’єр влаштувала таким чином, щоб відчувалася присутність Євгена.

Неодноразово Кароль зізнавалася, що намагалася також привити сину правильне ставлення до смерті. І не так давно Веніамін продемонстрував, що старання Тіни не пройшли дарма, написавши овдовілому вчителю неймовірного листа.

Тіна Кароль показала статного красеня

А в день народження свого покійного чоловіка Кароль взагалі здивувала фотосесією з 14-річним спадкоємцем, який серйозно змужнів і тепер неймовірно нагадує батька.

Шанувальники були вражені побаченим. Але ж насправді це не така рідкість, коли сини нагадують своїх батьків не тільки зовнішньо, але і внутрішнім змістом.

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни Тіна Кароль говорила про своє бажання стати матір’ю ще раз, але тепер народити дівчинку. Фанати неймовірно зраділи такій новині, але здається, що співачка не поспішає з реалізацією цих планів. Веніамін жодним чином не коментує ні творчість своєї мами, ні її особисте, зостаючись в тіні та охороняючи своє приватне життя.

Схожі статті

Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.