Все поділили без чвар: всі деталі розлучення Дорофєєвої та Дантеса – відбувся поділ навіть друзів

Розлучення – одне з найважчих випробувань долі, яке припадає людям, котрі перебували в щасливих стосунках, однак згодом зрозуміли, що їхні шляхи мають розійтися.

Так, повідомити про своє розлучення знаменита українська артистка Надя Дорофєєва та співак Володимир Дантес набралися сміливості лише в березні 2022 року. До цього часу подружжя переживало кризу в стосунках, з якою довго боролося.

Надя Дорофєєва та Дантес
Всі деталі розлучення Дорофєєвої та Дантеса

Майже відразу в новинному просторі “гуляла” інформація про новий роман Дорофєєвої з другом родини, ресторатором Мішею Кацуріним, який так само оприлюднив рішення про розлучення з другою дружиною Дашею.

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Варто згадати, що колишнє подружжя мешкало в заміському будинку з басейном та садочком, розташованому у селищі Крюківщина, що на Київщині. В одному зі своїх інтерв’ю Володимир Дантес розповідав, що хоче залишити дім колишній дружині Наді, утім, сама співачка закликала його не грати в рицаря та поділити нерухомість.

В ефірі “Нашого радіо” артистка підтвердила інформацію, що вони з Дантесом продали житло та поділили кошти цивілізовано та без жодних чвар. Окрім нерухомості колишнє подружжя між собою “поділили” навіть друзів. Так, в червні Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін узаконили свої стосунки шлюбом, а Володимир Дантес та Даша Кацуріна продовжують зустрічатися.

Нова дівчина Володимира Даша зізналася, що їхні стосунки почалися після розлучень. Вони багато підтримували одне одного, а коли прихильники стали жартувати про їхні стосунки, закохані теж з гумором на це реагували. Втім, згодом тісна дружба все ж переросла у роман. Флірт у їхніх взаємних був присутній під час дружби, але знадобився час для того, аби відпустити минулі стосунки та зануритися з головою у нові.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Нагадаємо, що у своєму новому інтерв’ю в гостях у Маші Єфросиніної, Володимир Дантес зізнався, що Надя Дорофєєва на своє весілля з Мішею Кацуріним не запрошувала, проте він вважає, що це було б дуже дивним прийти на церемонію узаконення нового шлюбу його колишньої дружини.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.