Катерина Осадча показала свого новонародженого малюка: знову народила сина, і знову від Горбунова

Відома українська телеведуча Катя Осадча привітала свого маленького сина Данила з днем народження. Хлопчику вже виповнилося цілих 2 роки. Детальніше в статті.

Як відомо, Катя Осадча 2 роки тому стала багатодітною матір’ю. У зірки народився третій син, якого назвали Данилом.

Про вагітність телеведучої глядачі підозрювали тривалий час. Втім, оператори та команда на зйомках завжди співпрацювали з бажанням зірки не афішувати своє цікаве положення. Врешті-решт, про очікування малюка Катерина зізналася під час її інтерв’ю з Олею Поляковою, коли вона рушила спеціально до співачки на курорт. В той момент приховати реальний стан було вже неможливим.

Катя Осадча показала фото новонародженого сина Данила

Незадовго до пологів вона влаштувала гендер-паті. Тоді і стало відомо, що ведуча очікує на хлопчика. Пара не приховувала, що насправді розраховувала на дівчинку. Втім, була неймовірно рада почути про будь-яку стать.

Одразу ж після появи маленького Данила на світ, Юрій Горбунов зробив лінійку фотографій та поступово публікував їх на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Тож фанати змогли прожити цей особливий момент разом зі своїми кумирами.

Катя Осадча показала фото новонародженого сина Данила

І хоча Данилу пощастило народитися в люблячий родині, в достатку, маючи прекрасні перспективи, він застав найнещасливіші часи для своєї країни. Через півроку після його народження почалася повномасштабна війна.

Катерина Осадча евакуювалася разом з дітьми на захід, залишивши чоловіка Юрія в Києві. Горбунов пізніше пояснював, що таке рішення було прийняте у зв’язку з необхідністю підтримувати надходження хоча б якогось прибутку. Незабаром телеведучий почав працювати в ранкових ефірах, адже розважальні шоу зняли з трансляції.

19 серпня маленький Данило святкує 2 роки. На даний момент хлопчик знаходиться у батьківському домі в люблячій атмосфери, з батьком, мамою і братиком.

Катя Осадча на честь такого свята зробила публікацію у своєму мікроблозі, в якій показала, як її синочок виглядав у перші місяці свого життя.

Примітно, що тільки з народженням третього сина Катерина стала менш серйозно ставитися до приватності власної родини.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.