Ектор Хіменес-Браво розсекретив свої справжні стосунки з “Олічкою” Мартиновською: “Ми постійно разом”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво розкрив свої стосунки з колегою Ольгою Мартиновською. Усі деталі в нашій статті.

Ектор Хіменес-Браво може похизуватися доволі тривалими робочими стосунками з Володимиром Ярославським та Ольгою Мартиновською. Разом вони провели вже велику кількість сезонів кулінарного шоу “МастерШеф” і за цей час встигли неабияк зблизитися.

Неодноразово колумбійцю намагалися приписати роман з його партнеркою по студії. Варто відмітити, що і дочка його колеги Віра неабияк прив’язалася до нього і навіть називає кухаря своїм хрещеним батьком, хоча він таким не являється.

Ектор Хіменес-Браво розповів, які в нього взаємини з Ольгою Мартиновською

Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво розсекретили стосунки
Ектор Хіменес-Браво розсекретив свої справжні стосунки з Мартиновською

Коли Ектор повідомив про те, що в нього з’явилася кохана жінка, у публіки з’явилися підозри про те, що нею може виявитися Оля. Теплота, з якою вони тривалий час спілкувалися, ніжність, що неможливо приховати та шанобливе ставлення переросли у певну хімію між колегами.

Незабаром Ектор оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких можна було побачити силует його обраниці. У цьому силуеті глядачі впізнали саме Олю.

Але як з’ясувалося пізніше, це була не вона, а молода красуня, яка не є публічною людиною і продовжує захищати своє приватне життя. Зірка заявив, що не розкриє її особистість, так як хоче зберегти ці стосунки.

Але і Мартиновська не випала з інформаційної повістки і досі доволі міцно дружить з Ектором. Наприклад, нещодавно шеф показав кадри, на яких можна побачити Мартиновську у нього вдома. Навіщо красуня приїхала до колумбійця невідомо, але вона завітала не з пустими руками.

Ектор Хіменес-Браво розсекретив свої справжні стосунки з Мартиновською

Оля привезла Хіменесу-Браво корзину овочів, засвітила свою розкішну автівку, яку він сфотографував, а також визнала, що також сумує за своїм колегою, так само, як і він за нею.

Ба більше, Хіменес-Браво назвав Мартиновську “Олічкою” і до того ж неодноразово, що безумовно говорить про близькі та теплі взаємини.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.