“Народила свою першу дитину”. Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині: синочок чи донечка?

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч поділилася зі своєю аудиторією фантастичною новиною про поповнення в її родині. Хто народився: хлопчик чи дівчинка?

Заради успішної кар’єри на українській сцені Злата Огнєвіч тривалий час не ставила особисте життя в пріоритет. Про це артистка сама зізнавалася неодноразово. Мовляв, саме через раз це і псувалися її стосунки з обранцями, які розуміли, що ніколи не знаходяться для неї на першому місці.

І лише декілька років тому артистка чесно зізналася, що тепер налаштована влаштувати і цю сферу свого життя. У цьому питанні успіхів вона поки що не досягла, хоча немає сумнівів – найпрекрасніше у артистки ще попереду.

Натомість вона може похизуватися наявністю в неї прекрасної сестри, а також у новонародженого племінника чи племінниці.

Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

Екс-холостячка Злата Огнєвіч відмовилася від реклами, за яку могла б заробити 300 тисяч
Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

Так, минулого року Злата відгуляла гучне весілля своєї рідної сестри. Заради торжества артистка зірвалася із заходу в Сполучених Штатах Америки та з неймовірною швидкістю дісталася Києва.

А вже через декілька місяців артистка заявила, що незабаром стане тіткою. І от нещодавно щаслива подія відбулася: Злата оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що її сестра народила первістка. Однак стать дитини вона не розкрила.

Злата Огнєвіч повідомила про поповнення в родині

“Друзі, у мене сьогодні найщасливіший день! І у всієї нашої родини! Моя сестричка народила свою першу дитину. Я така щаслива! Я стала тіткою! Як ви думаєте хто це: хлопчик чи дівчинка?”

Судячи з усього, стать артистка планує розсекретити вже незабаром, але імовірніше за все, зробить це з пологового будинку, коли відвідає новоспечену матусю та її немовля.

Нагадуємо, що останні стосунки, в яких Злата перебувала офіційно склалися на зйомках романтичного шоу “Холостячка”. З Андрієм Задворним артистка зустрічалася майже два місяці, після чого послідувало дуже болісне розставання та рік у психотерапії. На відміну від співачки бізнесмен вже вступив у нові стосунки та інтригує мережу історією їх розвитку. Співачка у той самий час поки що віддає перевагу приватності.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.