Дитинство в інтернаті і втрата брата: як Ані Лорак бідкалася на тяжку долю і стала зрадницею України

Відома співачка Ані Лорак свого часу опинилася перед вибором і зробила його не на користь своєї Батьківщини. До цього зірка неодноразово говорила про свою важку долю.

Будучи знаменитою українською співачкою, Ані Лорак неодноразово давала ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповідала про своє важке дитинство. Родина майбутньої виконавиці була настільки бідною, що часом не могла прогодувати дітей.

Через це Кароліна часто потрапляла до інтернату, де про неї могли подбати. При цьому співачка неодноразово говорила, що не ображається на своїх батьків через це, так як завдяки цьому рішенню вона могла нормально харчуватися і навіть чекала, коли її наступного разу відправлять до даного закладу.

Ані Лорак розповіла правду про своє важке дитинство

Лорак скинула доньку на колишнього
Ані Лорак розповіла правду про своє важке дитинство та смерть брата

Найбільшою опорою у житті артистки був її брат. І саме його українці згадували найбільше після початку повномасштабної війни в Україні. Справа в тому, що зрада Кароліни ще 9 років тому поставила на вуха всю країну, але не викликала підозр, щодо фарисейства Кароліни.

Здебільшого публіка говорила про те, що зірка проміняла батьківщину на гроші. Втім, аудиторія також добре пам’ятала про її розповіді про брата, що поклав своє життя не просто заради чужих цінностей, а для того, аби заробити грошей.

Тим часом Лорак просто зникла з інформаційного простору, видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і уникала людей. Після своєї раптової появи вона дала ексклюзивне інтерв’ю для російської журналістики Альони Блін, в якій згадала про свого брата і назвала війну “те, що відбувається”, тим самим викликавши просто хвилю критики, так як глядачі не змогли поєднати біль від втрати рідної людини та терпимість до війни.

На дане інтерв’ю відреагувало безліч зірок, які створювали сюжети та відгукувалися про побачене в своїх блогах.

Ан
Ані Лорак розповіла правду про своє важке дитинство та смерть брата

Варто відмітити, що раніше у пресі блукала інформація, згідно якої не підтримувати Україну Лорак нібито підговорив Філіп Кіркоров, який сподівався, що війна завершиться швидко, а вони не втратять ні гроші, ні можливість виступати на усіх можливих платформах. Втім, для обидвох ситуація склалася абсолютно інакше.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.