Ксенія Мішина показала основний недолік пляжів в Ізраїлі: “Всі відпочивають на стільцях”

Ксенія Мішина – відома українська акторка, яка стала популярною завдяки своїй завзятій праці й жаги до справжнього професіоналізму. Через це жінка йшла на пролом і досягла своєї мети.

Не секрет, що коли Мішина починала свій творчий шлях, вона вже була молодою матусею, якій було важливо стати на ноги й мати змогу забезпечувати свою дитину і себе самостійно, адже вона залишилась сама і чоловік, від якого вона народила Платона не брав жодної участі у їхньому житті. Але це не дивна історія, все це дуже звично, на жаль. Адже так бути не повинно.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні
Ксенія Мішина

Проте життя – це водночас складна і цікава річ, вона підкидає нам ситуації, які мають нас чогось навчити і зробити сильнішими, сміливішими і головне, вчить нас обирати себе і своє життя. Щоправда, ця мудрість приходить не одразу, а лише крізь час, коли вже є на що обертатися і пишатися собою.

Мішина точно може собою пишатися і може оцінити свій шлях у житті й у кар’єрі. Адже вона встигла багато чого зробити. Ксенія є однією з провідних акторок українського кінематографа, вона стала ведучою, а це насправді багато означає. Жінка ніколи не здавалась вона впевнено йшла туди, де їй страшно і долаючи страхи, досягала нових вершин.

Саме тому зараз вона може дозволити собі відпочинок з родиною за кордоном, і не один раз на рік та ще й в різні країни. На так давно Ксенія з мамою і сином відпочивала у Туреччині, а до цього в Єгипті.

Та зараз родина акторки відпочиває в Ізраїлі, там Ксенія вдруге за своє життя. І варто сказати, що деякі місцеві звичаї її дивують. Наприклад, на пляжах цієї країни немає лежаків, лише стільці.

Мішина на пляжі в Ізраїлі
Мішина на пляжі в Ізраїлі

Саме про цю цікаву деталь Мішина вирішила розповісти своїм підписникам і показала, як це виглядає насправді. Доволі дивно бачити на пляжах пластикові стільці, але щоб дізнатися причину, треба заглибитись в історію і традиції країни.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.