Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин показав, хто робить його насправді щасливим: “Моя”

Роман Сасанчин – двократний переможець найголовнішого і наймасштабнішого талант-шоу в Україні "Голос країни". Спочатку Рома виграв диячий сезон, а крізь 10 років й дорослий.

Щастя – це поняття масштабне і дуже різне для кожної людини. У кожного з нас є свої фактори щасливого життя, для когось це робота, а для когось це родина. Людям неважливо, що робить їх щасливими, оскільки це можуть бути будь-які дрібні речі. Загалом, великі події роблять нас щасливими на мить, а от щоденні маленькі дрібнички можуть підпитувати нас і робити життя щасливим.

Родина Сасанчина
Родина Сасанчина

Роман Сасанчин вважає себе щасливою людиною попри всі страшні події у житті. Адже у нього є улюблена робота, бо він нарешті зміг почати займатися власною кар’єрою співака. Саме це робить життя хлопця більш наповненим і щасливим. А також у Роми вже є повноцінна родина, а це також є неймовірним щастям для кожного чоловіка у житті.

Півтора року тому, у родині співака з’явилась донечка Елізабет, яка повністю перегорнула їхнє життя з ніг на голову. Адже дитина – це дійсно щастя, але це складне щастя, яке варто постійно оберігати та приділяти багато часу.

Загалом бути батьками це дуже важко, особливо, коли ти молодий і ще не настільки гарно стоїш на ногах. Але головне в сімейних стосунках – це любов і підтримка, а ще міцні нерви та готовність допомагати одне одному.

У житті Романа щасливим його роблять дві жінки – це донька і саме маленька Елізабет робить його насправді щасливим. І про це чоловік розповів у своїй історії в соціальній мережі інстаграм. Сасанчин показав, як гуляє зі донькою та ніжно підписав фото.

“Я щасливий, коли щаслива моя донечка”

Донька Романа Саманчина
Донька Романа Саманчина

Тож, чоловік насправді щасливий бути батьком у такому юному віці й приділяти своїй маленькій принцесі багато часу та уваги.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.