“Так не має бути”: Ектор Хіменес-Браво розповів про невдалу пересадку волосся та показав, що накоїв з собою

Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво розповів усю історію своєї боротьби з облисінням. Чому зірка раптом наважився на операцію?

Цього літа Ектор неабияк здивував своїх фанатів раптовим відео, на якому показав, як його голять налисо. Раптом латиноамериканський чоловік постав в абсолютно іншому амплуа, до якого глядачі не звикли.

Але він поквапився пояснити власні дії. За словами Ектора, він наважився на пересадку волосся, а також вперше показав, чому його насправді ніколи не показують на екрані ззаду. Виявляється, ознаки облисіння вже були доволі яскравими.

Ектор Хіменес-Браво розповів про досвід невдалої пересадки волосся

Ектор про дітей
Ектор Хіменес-Браво розповів про досвід невдалої пересадки волосся

А не так давно Хіменес-Браво також зізнався про те, що вже спробував виправити цю ситуацію за допомогою пересадки волосся. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram через змонтований відеоролик, на якому він показав увесь процес, через який пройшов на шляху до омріяної шевелюри.

“Думав, що цього треба соромитися. Думав, що так не має бути. Тому наважився на операцію вже вдруге. Колись я робив пересадку волосся, але це не допомогло. Було багато сумнівів, але я вирішив спробувати вдруге. Знайшов клініку в Дніпрі, яка спеціалізується на пересадці волосся. Приїхав до них. Спочатку мені провели консультацію. До речі, мій батько облисів у 30 років. Я завжди боявся, що це станеться зі мною. Чесно? Це було взагалі не боляче: ось я лежу, кайфую, дивлюся Шрека”

Поки що фанати не можуть побачити результат проведеної процедури, але сам Ектор сповнений надіями та позитивними враженнями від операції.

Безумовно, лисим на екрані знаменитість аудиторія не побачить. Вся справа в тому, що на даний крок він наважився одразу після зйомок сезону МастерШеф, а тому матиме достатньо часу для реабілітації та повернення до форми та свого звичайного вигляду.

Хоча, було-б цікаво побачити кадри, на яких постало б двоє лисих ведучих. Та чи поділився би Володимир Ярославський даною позицією зі своїм зірковим колегою?

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.