Віталій Кличко показав, як власноруч стриже волосся: опанував професію барбера на випадок зміни мера столиці

Віталій Кличко – мер Києва й колишній легендарний боксер, який разом зі своїм братом Володимиром зміг прославитись на весь світ та завоювати велику кількість нагород а світову славу.

Кличко – дуже цікава особистість, оскільки його дуже поважають через його щире серце та покращення столиці. Але водночас він є ніби якийсь комічний персонаж через свої “фразеологізми”, які щоразу набувають популярності й стають народними, адже це справжні “перли”, як заведено казати у народі.

Віталій Кличко планує випускати другу збірку своїх цитат
Віталій Кличко

Віталій має вже великий досвід керуванням столиці і насправді за час його правління багато чого покращилось. Як би він не висловлювався, діяти він вмів завжди. Це неймовірно чудово, оскільки через його відданість місту та народові його люблять і обирають раз за разом.

Проте останнім часом ходять чутки, що мером Києва може стати інша людина. Та навряд чи це станеться найближчим роком, бо зараз вся доля столиці у руках Кличка. І варто додати у сміливих руках, що є важливою складовою розвитку міста в усіх напрямках.

У плані роботи він неймовірно серйозна людина, а от що стосується реального життя за межами своєї високої посади, то варто сказати, що чоловік є дуже добрим і веселим. Він любить гарно провести час, любить спорт і гумор. В принципі все це помітно, адже він має гарну фізичну форму і власну збірку крилатих висловів.

А днями мер Києва показав ще одну свою навичку – він продемонстрував, як вправно може стригти сам собі волосся. Не зовсім зрозуміло, чому Віталій не пішов до барбера, але варто сказати, що в підсумку у нього все доволі добре вийшло.

Тож, Віталій володіє різними талантами й навіть може сам собі зробити нову і досить стильну зачіску, яка буде демонструвати його майстерність.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.