Тарас Тополя чесно розповів про стосунки з Alyosha, яка тепер живе в США: “Все попереднє зруйнувалося”

Тарас Тополя та Alyosha одружені вже багато років, вони разом виховують дітей і піклуються одне про одного. Але вже півтора роки вони живуть окремо. Звісно, це вимушена міра.

Тополя дуже щира, відкрита людина, що може розмовляти на будь-які теми та бути чесним в першу чергу з собою. Тому і їхні відносини з Оленою є відвертими і чистими. Видно, що Тарас дуже сильно любить свою родину, а з дружиною у них і досі палає вогонь.

Тарас Тополя нарешті зміг обійняти дружину
Тарас Тополя з дружиною

Звісно, жити окремо, коли у вас є дуже сильний зв’язок один між одним, то відстань відчувається дуже сильно. Тим паче коли ви звикли проводити час разом. І у Тараса з Оленою якраз є цей потужний зв’язок, тому свою розлуку вони відчувають неймовірно сильно. Але у родини не було змоги возз’єднатися. Але у Тараса була можливість приїхати до Америки й провести час з родиною та з дружиною окремо.

Днями Тарас дав інтерв’ю Славі Дьоміну, де чоловіки зачепили тему стосунків з дружиною Тополі зараз. Тобто, чи змінилися якось їхні сімейні стосунки на відстані.

“Це дуже важко, дивись, я не скажу, що це легко, стосунки на відстані – це важко. Важко не через те, що у нас змінилося ставлення один до одного, просто це важко” – розповів Тарас.

Тарас Тополя про стосунки на відстані з дружиною
Тарас Тополя про стосунки на відстані з дружиною

Також чоловік додав, що важко у психологічному плані через брак дотиків і фізичного контакту. Олена дуже романтична, їй потрібні обійми та відчуття рідної людини поруч. Звичайно й самому співаку нелегко, адже він по-справжньому кохає свою жінку, він сумує за нею і йому не вистачає її ніжності стосовно нього.

Також, Тополя зазначив, що вже 30-го серпня його родина повернеться до рідної домівки, адже дітям потрібно йти до школи й навчатися вони продовжать вже в Україні, адже їм тут набагато звичніше та комфортніше. А ще вдома є тато, який має брати живу участь у їхньому вихованні.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?