“Вагітна” Настя Каменських поділилася, що допомагає їй на шляху до материнства – мама має бути здоровою

У світі заведено вважати, що без материнства жінка не зможе реалізуватися у своєму житті та стати по-справжньому щасливою, однак співачка Настя Каменських доводить зовсім інше.

Не варто засуджувати жінок, які не хочуть народжувати та мати власних дітей. У нинішніх реаліях кожна свідома людина має право на особисте щастя та вирішувати, чи є в ньому місце для дитини або навпаки його немає.

Знаменита українська співачка Настя Каменських стала однією з тих жінок, на появу малюка якої чекає майже весь медійний простір та прихильники її творчості. Так, неодноразово в обговореннях підіймалася ця тема на широкий розголос. Артистка запевняє, що досі не є вагітною, малюка не чекає, утім, не приховала, що не проти стати мамою.

Настя Каменських
Настя Каменських поділилася, що допомагає їй на шляху до материнства

Для неї ця тема є непростою та особистого характеру, що стосується лише її та чоловіка Олексія Потапенка. Зізналася, що обурюється, коли чує подібні чутки на просторах соціальних мереж та в новинному просторі. Додала, що ніякі родичі не мають права дорікати кожній жінці, чому та досі не народила.

Тож, якщо в питанні про вагітність відомої виконавиці все зрозуміло, то цього разу Настя Каменських вирішила підійняти тему емоційного здоров’я, що в сучасних реаліях є однією з надважливих питань. Знаменитість поділилася власними методами, які допомагають їй боротися з негативними емоціями, адже це також впливає на наш внутрішній стан.

Так, співачка зазначила, що вона вчиться правильно розпізнавати власні емоції, а потім слідкувати за своєю реакцією, тобто, як саме вони на неї вплинули. Також виконавиця приймає свої почуття та визнає їх без будь-яких суджень, аби краще зрозуміти себе.

Настя Каменських намагається сприймати та розуміти емоції інших людей, адже в такий спосіб їй вдається зміцнити емоційний зв’язок з навколишнім світом. На звершення свого допису знаменитість зізналася, що переосмислює негативні ситуації в житті та знаходить в них ще й позитивні сторони. Проте, якщо розуміє, що власних сил для боротьби зі стресом їй не вистачає, то звертається за допомогою до спеціалістів, адже вважає це нормою в сучасному суспільстві.

Схожі статті

Григорій Решетнік влаштував синів на телебачення і розповів, що на них чекає: будуть як діти Кондратюка?

Популярний український ведучий Григорій Решетнік влаштував своїх синів на телебачення і розповів, що на них чекає там. Невже зірка вчинив так само, як Кондратюк?

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.