Настя Каменських публічно показала, як кохає Потапа: у вітальні їхнього будинку на дивані (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських розповіла про свої почуття до чоловіка та розчулила їхнім романтичним фото з вітальні. Усі деталі в статті.

Здавалося, що після повернення Насті Каменських та Потапа до України чутки про їхнє розлучення мають вщухнути. Але сталося все з рівністю навпаки: поки артистка сиділа в їхньому маєтку в Києві одна, Олексій безперервно гастролював і майже не з’являвся дома. Саме це і стало причиною для пліток щодо їхнього остаточного розставання.

Обидва неодноразово давали ексклюзивні коментарі, в яких спростовували дану інформацію. Окрім того Насті Каменських довелося пояснювати, чому її контент майже не містить жодної згадки про її чоловіка, хоча раніше вона постійно створювала з ним спільні публікації.

Настя Каменських публічно показала, як кохає Потапа

Настя Каменських публічно показала, як кохає Потапа

Натомість Настя запевняла, що у період повномасштабної війни у неї недостатньо часу для ведення особистої сторінки. Також зірка нагадувала, що всім потрібен час і так склалося, що Олексію Потапенко його необхідно більше для того, аби звикнути до нових реалій та підлаштуватися під них.

Лише декілька місяців тому Потап повернувся додому і почав тішити своїх підписників спільними фотографіями з дружиною. Нещодавно і Настя Каменських опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому постала з коханим чоловіком на дивані у своїй вітальні. Зірки обіймаються, а в дописі до фотографії артистка трошки порозмислювала на рахунок кохання та його ролі в нашому житті.

Нагадуємо, що Каменських та Потап знаходяться у шлюбі вже багато років, про що аудиторія тривалий час не знала. Розповісти правду про свій союз зірки наважилися лише 2019 року, у річницю свого весілля. Не дивлячись на зігране торжество в київському лісі, справжня церемонія пройшла набагато раніше у Лас-Вегасі з найріднішими людьми поруч.

Олексій та Настя так і не пояснили, чому насправді так довго і ретельно приховували свої стосунки, але зараз їхня сім’я відкрита, і єдине питання, яке дійсно турбує їхніх шанувальників: коли народиться дитина?

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.