Заріс та став більш мужнім: як змінився переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин після створення родини

Чомусь, у нас заведено вважати, що чоловіки розумнішають і мужніють лише ближче до 30-ти років. Але насправді, вік немає жодного значення, оскільки все залежить від виховання, життєвих принципів та саморозвитку самого чоловіка і прагнення по життю.

Наприклад, Роман Сасанчин у свої 21 вже встиг збудувати міцну родину та здобути дві перемоги на шоу “Голос країни”. Це все каже про його впертість, у гарному сенсі цього слова. Рома йде до своєї мети і використовує всі свої можливості.

Куди Роман Сасанчин пішов на побачення зі своєю дружиною
Роман Сасанчин

Насправді мало хто у 21 готовий вже будувати свою родину. А донці Романа вже 1,5 року, тож, народилася вона, коли Сасанчин був дуже юним. Але хлопець був готовий до того, що в нього з’явиться дитина і повноцінне доросле життя, з дружиною і донькою, за яких він несе повну відповідальність.

Батьківство змінює чоловіків кардинально, вже з сильних і войовничих вони одразу ж перетворюються на дуже ніжних і турботливих. За цим дуже цікаво спостерігати, адже донька – це принцеса, яку треба оберігати та піклуватися про них.

Тож, можливо саме Елізабет зрушила плани Романа з мертвої точки, адже зараз він рішуче починає будувати свою кар’єру співака і це чудово, адже він нарешті робить те, чого бажає його душа. Він пише пісні, випускає власні кліпи, презентує їх на українських програмах і отримує новий злет.

Чоловіки, які зростають над собою і переростають дитячий вік можуть бути у будь-якому віці, а це вже показник розвитку і готовності брати на себе відповідальність. Роман її на себе взяв і здається, гарно порається з нею.

Роман Сасанчин став мужнішим
Роман Сасанчин став мужнішим

Навіть зовнішньо хлопець став більш мужнім. Він відростив бороду і тепер виглядає ще старше та серйозніше. Тож, новий образ йде Сасанчину лише на користь, бо він додає йому статусності, яка відображає всю відповідальність в його очах.

Схожі статті