Мовчунка Лорак спішно покинула росію та шукає прихисток в чужій країні: її звинувачують, а концерти скасовують

Співачка, яка зрадила Україну та обрала мовчазну позицію у війні Ані Лорак спішно покинула російську федерацію через звинувачення її влади в допомозі ЗСУ.

Так, скандали навколо співачки Ані Лорак не вщухають не тільки на території України, а й в росії, яку вона обрала для життя, зрадивши рідний дім. Мовчунку звинувачують у фінансуванні Збройних сил України, а її найближчий концерт для росіян взагалі хочуть скасувати.

Після всіх звинувачень артистка спішно покинула росію, а в мережі почалося осудження та цькування співачки за допомогу Україні, саме це повідомляють ряд російських ЗМІ.

Колишня зірка України Ані Лорак
Мовчунка Лорак спішно покинула росію та шукає прихисток в чужій країні

Ба більше, все дійшло до того, що російський чиновник прагнув скасувати запланований захід Ані Лорак в росії, написавши лист зі зверненням, в Генпрокуратуру.

Зрадниця України ніяк не коментує скандал та не чекає його подальшого розгоряння, тому з поспіхом покинула країну та вже почала оприлюднювати кадри з Південної Кореї. Щобільше, коментувати скасування її найближчого концерту вона, схоже, що теж ніяк не збирається.

Образ Лорак зі штанами карго
Мовчунка Лорак спішно покинула росію та шукає прихисток в чужій країні

Варто згадати, що один з таких співочих заходів Кароліни Куєк завдяки твердій позиції українців та українському консулу в Анталії вдалося скасувати, однак вона не зупинилася та дала концерт в іншому курортному місті Туреччини.

З початку повномасштабної війни співачка з України Ані Лорак обрала для себе мовчазну позицію та проявила бажання бути вільною артисткою поза політики. Втім, 2 березня 2022 року вона вперше заявила, що справді в Україні триває руйнівна війна та закликала її зупинити, однак цих слів вже було замало, щоб виправити своє становище та прибрати отримане клеймо зрадниці.

Схожі статті

Олена-Христина Лебідь та екс-міністр Розенко вразили зачісками: на них працює безкоштовний hair-стиліст

Епатажна зіркова парочка Олена-Христина Лебідь та її коханий чоловік колишній віце-прем'єр-міністр Павло Розенко продовжують радувати шанувальників смішними фотографіями.

“Дівчата, я сумував”: Олег Винник не стримав свій секрет і правда про повернення співака вийшла назовні

Чутки про повернення Олега Винника на українську естраду ходять вже давно. Однак, правда потихеньку виходить назовні, але яка ж вона? Ольга Цибульська розповіла.

“Буду завжди залежна від чоловіка”: 23-річна дружина Остапчука здивувала станом справ у шлюбі з ведучим

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська розповіла про шлюб з Володимиром Остапчуком та нюанси, які не помітні для шанувальників. Чому дівчина залежна від ведучого?

Все ж таки кохання: 44-річна Боржемська показалася в обіймах молодого красеня і обвела всіх навколо пальця

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова фітнес-тренер Марина Боржемська продовжує інтригувати фотографії з загадковим красенем. Хто він? Знаменитість дала відповідь.

Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.