З фатою та у сукні: Єфросиніна показала весільні фото та поділилася почуттями – був сценарій та список гостей

Українська телеведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла, що планувала грандіозно відсвяткувати 20-ту річницю шлюбу з чоловіком Тимуром Хромаєвим, а тепер з болем у серці вона повідомила, що святкування не буде.

Так, у новому дописі українська громадська діячка та телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про плани на святкування 20-тої річниці шлюбу з чоловіком Тимуром Хромаєвим, який нині боронить країну в лавах ЗСУ.

З великим болем в душі жінка повідомила, що святкування не буде, а всі плани, які мали стати реальністю вщент зруйнувала російська федерація. Телеведуча відкрила таємницю, як прагнула з коханим зробити казкове свято зі сценарієм, списком запрошених гостей, які за ці роки відігравали важливу роль в їхньому сімейному житті.

Маша Єфросиніна зізналася, що чоловік вибрав піти на передову
Єфросиніна показала весільні фото та поділилася почуттями

За ці роки громадська діячка та її чоловік облаштували власне сімейне гніздечко, народили там двох дітей, а також реалізувалися в кар’єрах, які направлені на розвиток і соціальної, і економічної складової України.

Так, у дописі з розповіддю про свою річницю телеведуча Маша Єфросиніна гнівно висловлювалася про росію, її президента, який вирішив розпочати повномасштабну війну в Україні, знищивши всі плани та мрії, пересічних громадян на подальше майбутнє.

Громадська діячка підкреслила, що російський диктатор забрав у неї спокій за її сім’ю, спокій за життя чоловіка, який нині захищає Україну в боротьбі з ворогом. Утім, вона переконана, що за все росія та їхній голова понесуть відповідальність, а українці зможуть надолужити всі свята, відсвяткувавши їх зі своїми близькими та рідними, в одному дружньому колі.

На оприлюдненому відео Маша Єфросиніна показала історію свого життя з чоловіком Тимуром Хромаєвим, з романтичними кадрами їхнього весілля, з часу народження двох дітей та спільнього дозвілля. Варто зазначити, що вони справді змінилися за 20 років, однак є те, що залишається незмінним – кохання, яке нічим не зламати.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.