Квіткова показала Репяховій, як треба крутити чоловіками: після розлучення Дашу засипають квітами і Макбуками

Жінки – це ніжні створіння з сильним стрижнем всередині. Вони все можуть самі, якщо це буде потрібно. Але навіщо все робити самостійно, якщо можна приймати допомогу від чоловіків.

Певно у кожної з дівчат були або є прихильники, всі вони по-різному себе поводять. Хтось лише на словах, хтось показує свої наміри діями, хтось засипає квітами, а хтось дарує дорогі подарунки та намагається підкупити жінок. Але чесно кажучи, іноді може спрацювати дрібничка, а іноді й дорогезні подарунки не привернуть увагу до чоловіка. Адже дівча цінують увагу та емоційний стан біля чоловіка.

Даша Квіткова

Наприклад, Даша Квіткова є дуже популярною блогеркою, за якою спостерігає мільйонна аудиторія в тому числі й чоловіки. Звісно, Даша подобається багатьом, адже за останній час вона себе прокачала неймовірно просто. Вона самодостатня, смілива, ризикує і працює багато заради свого комфорту. І це вже дуже приваблює чоловіків. Але не всіх.

Не так давно дівчина розлучилась з Нікітою Добриніним. Це рішення колишнє подружжя прийняло разом, адже жити під одним дахом вони вже не могли і зрозуміли, що разом бути не хочуть. І це нормально, так, у них є спільна дитина, але це ще ніколи нікого не тримало. Та це й не потрібно, бо всім буде гірше. Краще у дитини будуть щасливі батьки окремо, ніж разом і у постійному конфлікті.

Тож, після розлучення Дашу почали засипати квітами й дорогими подарунками таємні для аудиторії прихильники. Спочатку Даші дарували величезні букети квітів, а потім якийсь чоловік подарував дівчині Макбук. І скільки таких подарунків було ще – невідомо.

До того ж Квітковій активно приписують романи з Богданом Буше і Михайло Заливако. І все це через кілька спільних історій та через те, що всі вони живуть в одному житловому комплексі.

З ким Квітковій приписують романи

А от що насправді відбувається у житті дівчини, знає лише вона сама, оскільки Даша поки не планує романів, але здається, її аудиторія вважає інакше.

Схожі статті

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.