Настя Каменських без макіяжу та в соняшнику поділилася виглядом без макіяжу – ще й в чистій білій сукні (ФОТО)

Для багатьох пересічних громадян кінець літа приносить низку негативних емоцій, однак для когось це початок нової сторінки життя, як ось, наприклад, для співачки Насті Каменських.

У нових реаліях час дуже швидкоплинний, оскільки українці переживають достатньо непрості часи свого існування, намагаючись усі сили направити на перемогу України, у повномасштабній війні з росією.

Так, відома українська співачка Настя Каменських вже готується до нового сольного концерту в столиці, який відбудеться вже 30 вересня. Вона прагне, аби кожен слухач мав змогу перемкнути увагу від буденності, забути за постійне моніторення новин, а також захотів приєднатися до спільної допомоги Збройним силам України.

Як виглядає зараз Настя Каменських
Настя Каменських

Нещодавно виконавиця попрощалася з останнім днем літа та оприлюднила теплі світлини на фоні соняшників у красивій білій сукні без макіяжу. Для співачки кінець даної пори не є сумною новиною, адже попереду на неї чекає багато роботи, маса приємних емоцій з прихильниками її творчості та продовження своєї благодійної діяльності.

Настя Каменських без макіяжу та в соняшнику поділилася виглядом без макіяжу

Однак для того, аби мати віру у краще, продовжувати нормально повноцінно функціонувати співачка пройшла непростий шлях від депресії та відчаю до прийняття всієї ситуації та ефективного пропрацювання її зі спеціалістами.

Утім, багато пересічних громадян в щирість слів артистки не вірять та і взагалі вважають, що щастя з чоловіком Олексієм Потапенком показується лише на публіку, а в реальному житті картина зовсім інакша.

Блогер Богдан Беспалов зі своїх каналів інформації розповів, що подружжя давно не живе разом через зради з боку чоловіка Потапа, тому терпінню Каменських прийшов кінець. Співачка спростувала всі плітки навколо її особистого життя, запевнивши, що розлучатися ніхто не планує, а стосунки навпаки стали тільки міцнішими.

Схожі статті

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.