Гросу порівняла себе в дитинстві та меншого брата: вона леді в довгій спідниці, а він в галантному костюмі

До загальнопоширеного тренду відомих зірок, аби показати свою світлину зі шкільних років вирішила доєднатися українська артистка Аліна Гросу, яка оприлюднила своє фото та молодшого брата в 1 класі.

День знань традиційно чекають майбутні школярі, які вперше у своєму житті почують дзвоник на урок та переступлять поріг свого храму знань.

Відома українська співачка Аліна Гросу вирішила також доєднатися до флешмобу медійних колег, які активно оприлюднювали власні світлини зі шкільних років. У новому дописі знаменитість показала, який вигляд мала сама в 1 класі та поділилася радістю, що цього року її молодший братик вперше переступить поріг школи.

Аліна Гросу таємно вийшла заміж
Гросу порівняла себе в дитинстві та меншого брата

Так, в каруселі зірка прикріпила перше власне фото, де позувала в куртці та чорній довгій юпці з портфелем на плечах. На другому фото постав її молодший братик в чорному костюмі, білій сорочці, чорному діловому взутті та емблемою школяра на грудях.

Аліна Гросу невимовно тішиться, адже з теплотою згадує власні шкільні роки, період всього свого навчання, турботу та підтримку від батьків, тому братику та всім школярам побажала сил, цікавих пригод та коло справжніх друзів:

“Я йду вперше в школу (фото номер 1). А на другому – це сьогодні йде в школу у 1 клас мій молодший братик. Хочеться побажати всім сил у новому навчальному році. Нехай він пройде легко, комфортно з підтримкою педагогів й в колі справжніх друзів!”.

Нагадаємо, що 30 серпня 2017 року в української артистки Аліни Гросу народився молодший братик, якого родина вирішила назвати на честь батька. На той момент тату Аліни Гросу Михайлу було 50 років, а матері Ганні – 54 роки.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.