Багатодітний Григорій Решетнік показав вагітну дружину та не зміг стримати свого щастя: “В животику”

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік вразив архівним фото, на якому його кохана дружина Христина постала вагітною. Усі деталі в статті.

Григорій Решетнік – один з небагатьох українських зірок, що у короткий проміжок часу стали багатодітними. За ці 8 років шоумен обзавівся аж трьома дітьми. І варто відмітити, що всі хлопчики. Зараз Іван, Дмитро та Сашко являються центром всесвіту для зіркового подружжя.

Усе, що робить пара, вона робить заради своїх спадкоємців. Наприклад, до початку повномасштабного вторгнення Христина неодноразово говорила, що зайнятість її чоловіка значно виросла саме через те, що він став багатодітним батьком, адже забезпечити трьох дітей — це не така проста справа як може здаватися, навіть для знаменитості.

Григорій Решетнік зачарував мережу архівним фото

Дружина Григорія Решетніка розповіла про складний період вагітності
Григорій Решетнік зачарував мережу архівним фото

Що дивує більше, так це бажання пари стати батьками ще раз. Григорій та Христина неодноразово говорили про імовірне усиновлення. Пара навіть готова взяти одразу декілька дітей до сім’ї, а зі своїми хлопцями дане питання вже обговорила.

Також батьки постійно жартують про імена для майбутніх дочки чи сина. Варіанти були найрізноманітніші, і деякі відверто викликали сміх навіть у самих авторів публікацій.

Однак, до усиновлення справа поки що не дійшла, а до вагітності тим паче. Христина присвячує себе вихованню хлопчиків і невідомо, коли вона буде готовою на ще одні пологи.

Натомість, нещодавно Григорій прийняв рішення пригадати, якою Христина була під час своєї останньої вагітності. Кадр, який він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram був зроблений 1 вересня, власне опублікував зірка його у цю саму визначну дату. На той момент Іван рушав у перший клас, Дмитро його підтримував, а Сашко ще знаходився у животику у мами.

Григорій Решетнік зачарував мережу архівним фото

Нагадуємо, нещодавно родина Решетників потрапила у гучний скандал у зв’язку з відпочинком, кадри з якого Христина регулярно викладала на своєму акаунті. Родина витримала критику і, ба більше, Григорій наполіг на тому, що може і має право відправити свою дружину та дітей на заслужені канікули. Тож близько місяця Христина, Іван, Дмитро та Сашко провели в Італії.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.