Справжні подружки: Тіна Кароль та Юлія Саніна, Оля Полякова та Маша Єфросиніна розповіли про свої стосунки

Українські зірки доводять, що товаришувати панянки вміють. Відомі жінки, що розвінчали міфи про жіночу дружбу та чудово ладнають між собою.

Жіноча дружба відома своїми стереотипами. Мовляв, через емоційність, конкуренцію та жагу до пліток жінки не вміють товаришувати. Проте жіноча дружба, як і будь-яка інша, різноманітна і залежить від особистих характеристик, цінностей та досвіду кожної панянки. А стереотипи давно розвінчані, що на власному досвіді демонструють українські селебриті.

Тіна Кароль та Юлія Саніна

Дві популярні співачки щоденно популяризують Україну в міжнародному суспільстві. Плодом їх щирої дружби стала композиція “Вільна”. Два сильні голоси безперечно, зробили справжній хіт, який став символом їх відносин. Поп-діва Тіна Кароль не соромиться говорити, як любить свою подругу та цінує їх стосунки.

Кароль та Саніна розповіли про свою дружбу
Кароль та Саніна розповіли про свою дружбу

У 2020 році жінки зблизилися ще більше. На проєкті “Танці з зірками” виконавиці навіть виконали спільник танок з Дімою Жуком. А Тіна назвала Саніну улюбленою жінкою на проєкті.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна

Раніше Оля та Маша не товаришували. Та навіть могли відпустити жарт в сторону одна одної. Завдяки співпраці на спільному проєкті “Дорослі дівчата” жінки змогли знайти спільну мову та подружитися. Дружба прийшла до жінок у зрілому віці, та це не заважає їм інколи по дитячому пустувати. Цей тандем, справжній доказ, що інколи протилежні світи можуть гармонійно доповнювати один одного, а дружба може зародитися, навіть коли ти цього не чекатимеш.

Кароль та Саніна, Полякова та Єфросиніна розповіли про дружбу
Кароль та Саніна, Полякова та Єфросиніна розповіли про дружбу

Єфросиніна та Полякова змогли відкритися з іншого боку на шоу, що відразу помітили шанувальники. Своєю щирістю зірки змогли завоювати прихильність глядачів.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.