Знамениті пари, що закрутили роман на знімальному майданчику: Сумська та Борисюк, Денисенко та Федінчик

Кохання може чекати людину будь-де. До деяких українських зірок воно терпеливо підкрадалося та неочікувано настигло на знімальному майданчику.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Оля сумська згадує знайомство з чоловіком, як найщасливіший період життя. Почуття пари зародилися під час репетиції мюзиклу “Кандід”. Ольга та Віталій грали закохану пару та незчулися, як почуття стали справжніми. Роман зірок розвивався стрімко, на очах у колег. Сумська в той час була одружена, та це не завадило жінці дати волю захопленню, що зрештою стало міцним союзом.

Сумська та Борисюк розповіли про стосунки
Сумська та Борисюк розповіли про стосунки

Пара жила 5 років у цивільному шлюбі. Зареєструвати стосунки Віталій наважився тільки після ініціативи Олі. Сумська досі вважає, якби цей крок не зробила вона, Борисюк не наважився б освідчитися жінці.

Сумська та Борисюк розповіли про стосунки
Сумська та Борисюк розповіли про стосунки

Два роки тому пара одружилася вдруге. З нагоди срібного весілля подружжя оновило свої клятви в київському ресторані. Це була мрія Олі з дитинства, яку Віталій з задоволенням здійснив. Цього року пара святкувала 27 річницю шлюбу.

Наталя Денисенко та Андрій Федінчик

Для пари Наталії Денисенко та Андрія Федінчика доленосними стали зйомки серіалу “Клан ювелірів”. Зірки грали закоханих. Незабаром пара зрозуміла, хочуть буди разом завжди. Андрій покинув дружину заради актриси, а Наталка відчувала сором за свої почуття. Закохані відразу з’їхалися та не без проблем. Денисенко закатувала істерики через ревність до чоловіка, а Федінчик не один раз йшов з дому. Проте любов поборола негаразди та пара одружилася.

Денисенко та Федінчик розповіли про стосунки
Денисенко та Федінчик розповіли про стосунки

Наталя та Андрій були так закохані, що одного весілля їм стало замало. Пара одружувалась тричі у 2017 році. Вперше подружжя обмінялись кільцями на Мальдівах, вдруге у Києві, а трете весілля зіграли на весільному фестивалі.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.