Таїсія Повалій зізналась, що її в Україні люблять і баз звання народної артистки: надії помирають останніми

Таїсія Повалій колись була улюбленицею української публіки, її пісні знали та наспівували навіть діти. Вона приїжджала на гастролі та концерти у різні міста України і їй всюди були раді.

Та часи змінюються, як, власне, й самі артисти та їхнє життя. У Повалій давно вже не калатає серце від всього, що пов’язано з Україною, адже її життя в країні-агресорці добре. Там, вона вийшла заміж за продюсера, там її шанують і платять небувалі гонорари. Також там живуть її друзі колеги, з якими жінка давно товаришує і має за честь виступати з ними на одній сцені.

Таїсія Повалій ховає обличчя після пластики
Таїсія Повалій все ще думає, що потрібна українцям

Хоча не можна сказати, що слава Повалій у росії, чимось відрізняється від слави в Україні. Але вибір кожен робить для себе сам. І Таїсія зробила його дуже давно. І навіть зараз, коли її рідна земля вся палає ворожим вогнем, жінка не звертає на це уваги. Звісно виникає багато питань до неї, але здається, це не лікується.

Через своє мовчання Україна залишила артистку без звання, та здається сама співачка зовсім не засмутилася. Вона впевнена, що українцям подобається вона і без нагород, але якби вона тільки знала, як помиляється. Бо зрадників у нас не чекають.. Хоча живе вона зараз у столиці рф і туди ж перевезла свою вісімдесятирічну матір шантажем аби тільки не їхати до України.

Реакція українців на Повалій або агресивна або ж просто байдужа, бо з нею вже всім давно все зрозуміло. Жінка обрала комфорт замість людяності і це її свідомий вибір. Адже за весь час від неї не можна було дочекатися навіть жодного слова підтримки на адресу українців.

Таїсія Повалій ховає своє обличчя після чергової пластичної операції
Таїсія Повалій

Як каже Таїсія, зараз їй байдуже, що думають про неї українці. Ну залишили її без звання, та й що. Це зовсім нічого не змінило. Вона чудово знає, що і без будь-яких звань її народ любить. От і все. Та насправді ж це лише її погляд на ситуацію крізь рожеві окуляри. Повалій більше не потрібна Україні та її слухачам.

Схожі статті