“Не все розповідаю”: Христина Горняк зізналась, чому не розсекречує всі деталі розлучення з Остапчуком

Христина Горняк – відома українська блогерка, яка стала відомою завдяки своєму заміжжю з шоуменом і телеведучим Владимиром Остапчуком. І саме завдяки цьому жінка стала цікавою для широкої аудиторії.

Кілька років у Володимира і Христини панувала справжня ідилія у стосунках. Вони всюди були разом і завжди знімали кумедні відео, які дуже полюбилися українцям. Чоловік всюди брав свою кохану з собою, а вона натомість ставала публічною та займалась розвитком свого проєкту “ORA” – це жіночі бранчі, які допомагають жінкам розвивати свою свідомість та світогляд.

Христина Горняк вперше прокоментувала розлучення зі скандальним шоуменом Володимиром Остапчуком
Христина Горняк з Володимиром Остапчуком

Христина за професією нотаріус і варто сказати, що успішним. Адже жінка дійсно є справжнім професіоналом своєї справи. І Остапчук допомагав їй у цій справі своєю зірковістю.

Тож, життя Остапчука і Горняк було неймовірним, адже вони були разом на одній хвилі, їх завжди рятував гумор, адже на цьому й будувалися їхні стосунки. І насправді гумор – це є однією з основ партнерських відносин, адже постійно серйозними бути неможливо. А у стосунках повинна бути легкість. Адже коли людям легко разом, то їм просто йти вперед і досягати спільної мети.

Та ідилія у цій родині не тривала вічність. Минулого року Володимир і Христина розлучилися. І причину ніхто не знає й досі. І насправді це вже не так важливо, бо кожен з них зараз будує свої нові стосунки. Але якщо колишня шоумена приховує свого коханого, то сам Остапчук вже давно і відверто зустрічається з молодою обраницею Катериною Полтавською.

Історія Христини
Історія Христини

Але навіть попри те, що пройшло вже 11 місяців з моменту розлучення, у мережі все ще активно обговорюють причину їхнього розлучення. І Христині це вже набридло. Саме через те, що ЗМІ постійно обговорює цю тему, жінка не розповідає всіх деталей конфлікту з Остапчуком, оскільки все це з’явиться  у газетах, а їй цього найменше хочеться. Про це Христина зізналась у своїй історії в соцмережі інстаграм.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?