Мама Дана Балана народила йому молодшу сестру: молдавський мачо – не єдина гордість в сім’ї

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан з дитинства звик до уваги, адже свого часу його мама була суперзіркою, і досі залишається доволі відомою.

Молдавський виконавець Дан Балан може похизуватися досвідом роботи на сцені у понад 30 років. Спочатку чоловік прославився завдяки хітам, які він виконував у музичному гурті, а пізніше зміг підкорити шоу-бізнес самостійно. Однак, найвірніші фанати вже тоді знали, що у Дана Балана не менш відома сім’я. Його матір багато років працювала на телебаченні ведучою, а також до сьогодні активно співає. Батько — дипломат, якого знають та поважають у Молдові.

Нещодавно список членів родини знаменитостей поповнила і його молодша сестричка Санда.

Дан Балан показав, як виглядає його рідна сестра

Достатньо одного разу глянути на дівчину, щоб встановити її зв’язок з Даном Баланом, адже вони виглядають майже однаково з обмовкою лише на різні статі. Ба більше, якщо не знати їх вік, можна подумати, що Дан та Санда — двійнята.

Дан Балан з сестрою Сандою
Дан Балан з сестрою Сандою

Зі своєю сестрою молдавський мачо завжди був максимально близький, в них прекрасні довірливі стосунки та міцна родина. Санда вже багато років працює ведучою у програмі “Чекай на мене”. Але на відміну від свого брата дівчина також може похизуватися власною сім’єю. У красуні є чоловік та двоє дітей. Своїх племінників Дан обожнює, постійно з ними фотографується та дарує їм розкішні подарунки.

Весілля Санди Балан
Дан Балан показав, як виглядає його рідна сестра. Весілля Санди Балан

Санда не працює з іноземною аудиторією як її брат і зосереджена саме на співвітчизниках. У той самий момент Дан здебільшого налаштований на російськомовні та англомовні країни, а також Сполучені Штати Америки.

Свого часу дівчина зіграла певну роль і в особистому житті зіркового брата. Так, у дівчини була краща подруга Христина Руссу, яку вона познайомила з музикантом. Молоді люди дуже сподобалися одне одному і почали зустрічатися. Дані стосунки тривали 5 років, після чого пара зрозуміла, що необхідно їх розривати.

Нагадуємо, що станом на 24 лютого 2022 року Дан Балан перебував в Україні. Співак став свідком усього, що відбувалося і власними очами бачив Київ під час війни. Йому з великими труднощами вдалося перетнути кордон, але все ж таки він зміг виїхати та дістатися безпечного місця.

Схожі статті

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.