“Холостячка” Злата Огнєвіч розповіла про досвід материнства: “Відчуваю зміни з народженням Марка”

Злата Огнєвіч – відома українська співачка, життя якої є по-справжньому цікавим для її широкої аудиторії прихильників. Адже вона яскрава, талановита і дуже різностороння. А це важлива якість, особливо для публічної людини.

Не секрет, що Злата всього свого успіху в житті досягла завдяки своїй старанній праці і, звісно, завдяки талантам, які розвивала з самого дитинства. Просто так нічого не дається, заради всього потрібно працювати і йти вперед. Так, ніхто не обіцяє легкої дороги і вдачі, але життя іноді підкидає нам успіх там, де ми його навіть не чекаємо і це прекрасно.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Насправді всі ми можемо досягнути будь-яких висот, але за умовою правильно розставлених пріоритетів та мети. Якщо підходити до всього хаотично, то досягти чогось буде неможливо, бо коли хаос в голові, то він і в житті буде вас переслідувати. Тож, для початку ви маєте чітко знати чого хочете.

Злата з самого дитинства знала, що вона хоче бути співачкою і заради цього маленькими кроками йшла до своєї мрії. Можливо саме через сильну завантаженість і постійне бажання ставати кращою, вона досі не влаштувала своє особисте життя.

Всі пам’ятають спробу Злати знайти свою долю на шоу “Холостячка”. І вона знайшла людину, з якою хотіла б провести своє життя. Ним виявився Андрій Задворний, який згодом покинув жінку і залишив їй лише розбите серце та розчарування.

Але зараз Злата радіє за влаштоване життя своєї рідної сестри, яка нещодавно стала мамою чудового хлопчика, на ім’я Марк. Звісно й для Огнєвіч це неймовірна подія, адже в неї з’явилась можливість пізнавати світ материнства, хоча б через свою сестру.

Виходячи зі своїх емоцій Злата висловила щире захоплення всім матусям та особливо сестрі.

“Моя рідна сестричка нещодавно народила і ділиться зі мною своїми емоціями, інсайтами. Дівчата, всі, хто має маленьких діточок, особливо ті, в кого це перший досвід – ви великі молодці. Я обіймаю кожну з вас, бажаю сили і терпіння” – написала співачка.

Сторіс Злати

Також Злата зізналась, що сила материнства є у кожній жінці і Марк впливає навіть на неї саму.

Схожі статті

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.