Дітей під руки та за кордон: Андрій Доманський видав своє нове місце проживання, і це не Україна

Після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Доманський видалив особисту сторінку в Інстаграм, а його дружина закрила доступ. Чому так сталося?

Андрій Доманський неодноразово критикувався за свої проросійські погляди. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні про телеведучого майже ніхто і не згадав. У інформаційному просторі відбувалися неймовірні речі, і, судячи з усього, на тлі подій корисиувачі не звернули свою увагу на те, що Андрій видалився з соціальних мереж та повністю зник.

Андрій Доманський видав своє нове місце проживання

Лідія Таран повернулася, а її колишній Доманський – зник:
Андрій Доманський видав своє нове місце проживання

Звичайно, така поведінка вже наштовхує на думку, що телеведучому є що приховувати. Тим часом його друга офіційна дружина Марина Доманська закрила свій акаунт, але залишила в описі профілю, що її місце проживання — Київ. Втім, ця інформація може бути недостовірною, адже “Метa” не надає даних про місцеположення самого акаунту.

Нещодавно Слава Дьомін пригадав про свого колегу і заявив, що за даними, які він отримав від інсайдерів, Андрій Доманський одразу ж втік за кордон, і проживає в одній з країн Прибалтики — Латвії, Литві чи Естонії.

Більш того, Дьомін поспілкувався з їхніми спільними знайомими і з’ясував, що його колега виїхав за кордон цілком законно. У нього п’ятеро дітей, троє з яких ще неповнолітні. Крім того, Слава розповів, що писав Доманському з пропозицією записати інтерв’ю, проте той повністю його проігнорував.

Його рідна дочка Василина, тим не менш, втекла разом з матір’ю до Франції. Там родина проживає по сей день, хоча дівчина час від часу повертається до України.

Доволі цікавим фактом є те, що Лідія Таран минулого року заявила, мовляв, якби в неї був коханий чоловік, вона відправила його на передову. Колишній чоловік телеведучої, судячи з усього, зовсім не розділяє її поглядів і поїхав у протилежному напрямку.

Лідія Таран із екс-чоловіком Андрієм Доманським
Лідія Таран із екс-чоловіком Андрієм Доманським

Чи евакуювалася колишня дружина Андрія Доманського Юлія, яка народила від нього також двох дітей достеменно невідомо. Жінка дотримується непублічного образу життя та не дає жодних коментарів та інтерв’ю.

Схожі статті

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?