Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим: що не поділили зірки

Між українськими зірками часто точаться сутички. Через особисті конфлікти, у центрі уваги опинились співаки Анастасія Приходько та Потап, а Маша Єфросиніна вирішила пригадати старі образи Горбунову

Приходько і Потап

Особиста неприязнь в стосунках між співачкою Анастасією Приходько та продюсером Потапом присутня вже досить давно. Зірки роками пасують одне одному гострими висловлюваннями. На інтерв’ю у радіоведучого Слави Дьоміна співачка роз’яснила, що ж відбувається між нею та Олексієм Потапенком. Як каже Приходько, репер перешкоджав її появі на телеканалі “1+1”, після того все й почалось.

За словами артистки, Потап казав:

“Давайте тільки без цієї атошниці”

Артистка пригадує, що перетиналась з Потапом на роботі в Криму, а також у Палаці Україна. І тут без сварок не обійшлось. Не могла не згадати й нещодавній “хіт” Потапа, що викликав обурення в Інтернет-користувачів. На інтерв’ю Приходько каже:

“І його пісня “Волонтер” – це просто дно”

За словами співачки, Потап ніби знаходиться поза контекстом усього, що зараз відбувається. В гостях у Дьоміна, Анастасія не втратила нагоди висміяти “заочний” запис продюсера у тероборону. Приходько зізналась, що не може поважати Олексія після усього зробленого ним під час війни.

Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим
Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим

Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов

Єфросиніна натякнула, що їх спілкування із Горбуновим закінчилось ще у 2021 році. Як каже ведуча:

“Ця людина припинила для мене своє існування”

У свою ж чергу Горбунов в інтерв’ю для Аліни Доротюк заявив, що не хоче коментувати конфлікт, що стався між ними. Як каже шоумен, хотів би щоб Маша сама розповіла цю історію, тоді б люди самі подивились хто правий, а хто ні.

Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим
Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим

Нещодавній скандал, що стався довкола Юрія Горбунова та його проєкту “СМТ Інгулець”, викликав бурхливу реакцію у соц.мережах. 22 липня Єфросиніна прокоментувала ситуацію у власному профілі Instagram. Телеведуча зізнається, що втомилась від питань про Горбунова. Маша не вбачає за потрібне коментувати кожен подібний скандал, адже за її словами:

“Це для мене, як і для всього нашого суспільства, прямий шлях до тотального психічного захворювання”

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.