Проміняв довгі кучері на коротку стрижку: як змінився народний артист Віктор Павлік за час своєї творчості?

Народний артист України Віктор Павлік на сцені все 39 років та й нині продовжує радувати шанувальників. Як змінився за час своєї творчості символ української музичної культури?

Становлення Віктора Павліка відбувалося ще у 80 роках минулого століття. За час творчості Віктор змінював не лише репертуар, а й свій імідж.

Інтерес до музики артист проявляв з дитинства. У 4 роки вже взяв до рук гітару. Навчався майбутній співак в Київському національному університеті культури та мистецтв, на кафедрі естрадного співу. Окрім виконавської кар’єри, Віктор Павлік також є композитором та автором пісень для себе та інших виконавців.

Як змінився Віктор Павлік
Як змінився Віктор Павлік

Під час служби в армії Віктор створив гурт, що мав неабияку популярність у військовослужбовців. А після дембелю юнака запросили на роботу до Тернопільської обласної філармонії. Там виконавець приєднався до вокально-інструментального ансамблю “Віватон”. Виступав гурт по всій Україні та за кордоном.

Пізніше Павлік став солістом гурту “Анна-Марія”. Тоді Віктор здобув чимало шанувальниць. Дівчат зачаровував не тільки голос співака, а і його зовнішність. Виконавець мав шикарні кучері та доповнював образ бунтарською шкіряною курткою.

Як змінився Віктор Павлік
Як змінився Віктор Павлік

Виступи гурту були досить успішними. А пісня “Ти подобаєшся мені” у 1993 році стала найкращою ліричною піснею року. Але вже через 2 роки Віктор Павлік покинув Україну та вирушив до Туреччини. Там артист отримував значно більші гонорари, ніж у Тернополі. Повернувшись на батьківщину співак привіз хіт “Шикидим”, що й нині пам’ятає багато українців.

Наприкінці 90-х виконавець повернувся до України. Співак кардинально змінює образ. Від пишних кучерів Павлік позбавився, носив коротку стрижку та щетину. Артист відразу здобув популярність. А у 1997 отримав звання народного артиста. У 2015 році був створений гурт “Pavlik OverDrive”, з якою Віктор гастролює й понині. А просуванням співака займається його четверта дружина Катерина Реп’яхова, що обіймає посаду концертного директора.

Як змінився Віктор Павлік
Як змінився Віктор Павлік

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.