Дружина з дітьми не стали на заваді: відома актриса стала новою коханою зятя Ольги Сумської Яглича

Зять знаменитої української акторки Ольги Сумської Володимир Яглич знявся новому романтичному фільмі, де в ролі його коханої виступила відома акторка.

Ось уже вісім років Володимир Яглич будує стосунки з дочкою знаменитої Ольги В’ячеславівни Сумської Антоніною Паперною. Артисти виховують двох дітей, Єву та Данила, і, як стверджують ЗМІ, нещодавно таємно зіграли весілля. І цей роман, як виявилось, зовсім не впливає на вибір ролей знаменитості.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Зять Ольги Сумської обзавівся новою коханою. Антоніна Паперна та Володимир Яглич

Зять Ольги Сумської обзавівся новою коханою

Так, у майбутній романтичній комедії “Кохання не буває” Яглич стане коханим Ані Чіповської. Продюсери приховують сюжет історії і поки що навіть не представили трейлер стрічки. Але, судячи з опублікованих перших кадрів, на глядачів чекає історія кохання з безліччю епізодів, в яких будуть задіяні Яглич і Чіповська.

Примітно, що цього року подружжя має багато роботи. Поки українські глядачі сподівалися, що Антоніна прийме рішення на користь своєї Батьківщини та повернеться додому, вона тим часом будувала свої плани на професію та почала активно заробляти в російській федерації, адже раніше їй в цьому заважало материнство.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Зять Ольги Сумської обзавівся новою коханою. Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

Нагадуємо, що дівчина з 2016-го проживає в москві. Вона неодноразово говорила про те, що мріє отримати російське громадянство, а її матір тим часом підкреслювала, що дане бажання жодним чином не пов’язане з політичною ситуацією, а з творчими поривами, які Антоніна хотіла реалізовувати саме в російському театрі.

Врешті-решт, вона вийшла заміж за російського актора та народила від нього дітей. 2021-го пара придбала розкішний будинок в елітному районі, де мешкають в основному знаменитості.

Раніше Ольга Сумська постійно говорила про те, як любить свого зятя. Мовляв, краще нього чоловіка немає. Однак, після початку повномасштабної війни в Україні вона навіть не розповіла, як Володимир ставиться до цього, і яку позицію має. Судячи з усього, акторці є що приховувати. За чоловіка своєї дочки вона взагалі не говорить і обходить дану тему стороною.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.