Віталій Козловський зізнався, чи шукає собі дружину в інтернеті: “Не зможеш відкритися по-справжньому”

Сучасний світ плавно переходить в мережу. Не оминула цю участь й сфера знайомств. Чи можна знайти своє кохання в інтернеті розповів Віталій Козловський.

Знайомства в Інтернеті дуже поширені в сучасному світі й можуть бути використані для різних цілей, таких як пошук друзів, партнера для стосунків або навіть для професійних контактів.

Своєю думкою, про інтернет-знайомства поділилися українські зірки. На програмі “Ранок з Україною” Віталій Козловський, В’ячеслав Соломка та Монро. Хто зі знаменитостей радить інтернет, як спосіб знайти кохання, а хто категорично проти?

Віталій Козловський не радить реєструватись на сайтах знайомств. Адже на думку співака, в мережі людина може видати себе за будь-кого. Продемонструвати тільки кращі якості, й не відкритися по справжньому.

Віталій Козловський розповів, як ставиться до інтернет-знайомств
Віталій Козловський розповів, як ставиться до інтернет-знайомств

Виконавець двома руками за традиційні знайомства, адже побачивши людину особисто, можна краще її пізнати. Тому, Віталій надає перевагу знайомствам в барах, кафе або ресторанах.

В’ячеслав Соломка поділився своїм досвідом. Він познайомився з дівчиною та закохався з першого погляду. Відносини пари тривали пів року.

Слава Соломка поділився досвідом інтернет-знайомств
Слава Соломка поділився досвідом інтернет-знайомств

А діва Монро запевняє – інтернет, це справжній скарб інформації про людину, що вас цікавить. До того ж у сучасної людини залишається все менше часу, тож інтернет знайомства корисний досвід, що допоможе знайти справжнє кохання. Монро впевнена, інтернет-знайомства – це майбутнє.

Травесті-діва Монро розповіла, як ставиться до знайомств в інтернеті
Травесті-діва Монро розповіла, як ставиться до знайомств в інтернеті

Знайомства в Інтернеті можуть бути захоплюючим і корисним досвідом, але ви завжди маєте залишатися обережними й дотримуватися правил безпеки. Ось декілька порад:

  • Виберіть правильну платформу: Існує багато різних сайтів і додатків для знайомств. Виберіть ту, яка найкраще відповідає вашим цілям і очікуванням. Наприклад, деякі платформи спеціалізуються на серйозних стосунках, тоді як інші призначені для неформальних знайомств.
  • Створіть чесний профіль: При заповненні профілю надавайте чесну інформацію про себе. Це допоможе знайти людей, які дійсно вас цікавлять.
  • Будьте обережні з особистою інформацією: Не розголошуйте конфіденційну інформацію, таку як адресу, номер телефону або фінансові дані, до тих пір, поки ви не переконаєтеся в надійності співрозмовника.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.