Український виконавець Валерій Харчишин розповів, як проводжав сина на війну: “Який ти воїн?”

Старший син Валерія завжди був проти зброї та насильства. Проте, відчувши загрозу країні та власній родині не вагаючись вступив до лав ЗСУ.

Музикант Валерій Харчишин поділився особистими переживаннями. Його старший син Дмитро став на захист України у лавах ЗСУ. Хлопцю 25 років. Дмитро встав на захист держави ще на початку повномасштабної війни. Валерій пишається сином, але дуже хвилюється за його життя.

Харчишин розповів, як сина на війну проводжав
Харчишин розповів, про розмову з сином

Артист розповів про розмову з сином та повідомив її деталі на YouTube-каналі “Кар’єрист”. Виконавець запевняв сина, що він має думати й про безпеку родини. Проте спадкоємець був налаштований рішуче. Вже 24 лютого хлопець вирушив до військкомату Житомиру. А ввечері повернувся додому зі зброєю.

Харчишин розповів, як сина на війну проводжав
Харчишин поділився переживаннями про сина

Батько на прикладі старої рушниці намагався пояснити Дмитру, як працює зброя, як вона розбирається та збирається. Адже, раніше син категорично не визнавав насилля. Закінчив факультет філософії.

Валерій Харчишин розповів, як сина на війну проводжав
Валерій Харчишин розповів, як сина на війну проводжав

Харчишин не розумів, як його дитина зможе стати військовослужбовцем. Навіть бувши дитиною, хлопець не грався у “війнушки”. Тому неабияк хвилювався за сина. Згодом Валерій побачив, його первісток став мужнім та рішучим, подорослішав та став справжнім чоловіком.

“Ми бачимось, то це вже виходить до мене чоловік, реально чоловік. А я цивільний” – пояснив співак.

Харчишин розповів, як сина на війну проводжав
Харчишин поділився, як проводжав сина до ЗСУ

Нагадаємо, фронтмен гурту “Друга ріка” має трьох дітей. Колишня дружина співака – Юлія Кузьмінська разом з два молодшими синами знаходиться за кордоном. Завдяки турам по Європі Харчишину вдається бачитися з дітьми.

Схожі статті