Перша дружина Арсена Мірзояна зовсім не схожа на Тоню Матвієнко: як виглядає жінка, яка “програла” співачці

Відомий український виконавець Арсен Мірзоян знайшов своє справжнє щастя не одразу. Коли розпочався його роман з Тонею Матвієнко, вдома на артиста чекала дружина.

Інколи справжнє кохання чекає на нас не в юності, а в доволі зрілому віці. Таке кохання розквітає з неймовірною силою та руйнує усі перепони на нашому шляху. Коли Арсен Мірзоян вперше зустрів Тоню Матвієнко, вдома на нього чекала дружина та двоє дітей.

Зірка дуже обережно поставився до почуттів, які в нього виникли. Мірзоян зізнався, що боявся обманутися. Мовляв, піддасться емоціям, а пізніше сильно пошкодує.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Анна Мірзоян
Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

З спадкоємицею Антоніни Митрофанівни Арсен швидко поладнав, а незабаром рушив разом з нею у гастрольний тур, який продовжувався цілий рік. У цьому турі він остаточно зрозумів, що не хоче жити без своєї коханої. Тоді пара вирішила, що повернеться додому та розкриє свої стосунки, хоча і розуміла, наскільки важким це моментом буде для них, а також скільки критики це викличе серед аудиторії. І тим не менш, бути разом хотілося більше.

Арсен залишив усі свої гроші минулій сім’ї та прийшов до будинку Тоні без жодної копійки в кишені, вона ж відкрила йому свої двері та поселилася з новим обранцем у матері. Колишня Арсена жодного разу не давала інтерв’ю та не ділилася з журналістами своєю історією. Але її досить просто знайти в мережі, адже вона активна в Instagram. Примітно, що жінка дуже вродлива, захоплена, хоча є повною протилежністю нової обраниці співака.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Сім’ї вдалося налагодити стосунки. Хлопці регулярно приїжджають до батька та проводять час разом з маленькою сестричкою Ніною, а також мачухою Тонею, яка робить усе можливе, аби мати з хлопцями хороші взаємини.

У житті ж їхньої матері, як поговорюють, вже давно з’явився новий коханий і з ним вона також знайшла своє щастя. І звісно не буває без криз. Після початку повномасштабної війни в Україні Тоня Матвієнко зізнавалася, що їм з Арсеном було неймовірно важко і їхні почуття зазнали серйозних потрясінь.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.