“Збираюся виходити заміж”: Ксенія Мішина вразила зізнанням про важливе рішення в своєму особистому житті

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вперше за довгий час відповіла на питання щодо свого особистого життя і розповіла, яке рішення прийняла.

Після розставання з Олександром Еллертом для Ксенії Мішиної настали доволі непрості часи. Пов’язано це з її публічністю. Аудиторія не могла заспокоїтися, почувши сумну новину про кумирів і все сподівалася, що знаменитості зможуть поладнати та відновити стосунки. Цього не сталося, але запитання не припиняли сипатися на голови акторки та гумориста. Врешті-решт, обидва були вимушені жорстко розставити свої межі та попросити аудиторію не лізти не в свої справи.

Ксенія Мішина вразила зізнанням про важливе рішення

Ксенія Мішина продає авто
Ксенія Мішина вразила зізнанням про важливе рішення

Нещодавно Ксенія дала ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Шаманської. В ньому вона вперше розповіла, чому відмовляється від демонстрації почуттів в соціальних мережах і не готова більше ділитися деталями особистого життя.

“Люди дуже люблять судити, але ніхто не знає, як насправді. Й іноді буває дуже боляче. Я формую в собі момент великої впевненості, щоб я дійсно могла одного дня розповісти про це, – вразила зізнанням зірка серіалу “Кріпосна” та колишня холостячка. – І поки що я не хочу нікого впускати. Можливо, коли я буду виходити заміж, я скажу: “Друзі, класна новина: Мішина виходить заміж”, – вразила невеличкою фантазією зірка. – Але поки я не хочу про це говорити. Я поки що не збираюся виходити заміж”

При цьому Ксенія Мішина нагадала, що відчувала певну відповідальність перед глядачем за те, щоб розповідати деталі про свої стосунки. Це сталося не просто так, а через участь в романтичному реаліті. Тобто, Ксенія Мішина розуміла, що сама запросила публіку у цю сферу свого і тому була вимушена підігрувати.

Нагадуємо, що Олександр Еллерт вже рік перебуває в Сполучених Штатах Америки і, судячи з усього, не збирається повертатися. Не так давно він пожартував, щоб вже помирився з Ксенією, однак публіка не повірила через специфічне почуття гумору у шоумена.

Обидва не розповідають впродовж 2 років, що відбувається в них, коли камера телефону відключається. Але принаймні відомо, що вони відмовились одне від одного повністю.

Схожі статті

“Іноді цього недостатньо”: 25-річна Даша Квіткова розповіла, на чому тримався її шлюб з Нікітою Добриніним

Подружжя Добриніна та Квіткової стало першою та останньою на цей час, парою, що побралася після "Холостяка". Шанувальники проєкту були неабияк розчаровані дізнавшись про їх розлучення.