Чмерковський згадав, яким було його розкішне весілля у замку в США: Соломко і Шульгіна прогаяли свою мрію

Найперший холостяк України Макс Чмерковський пригадав, яким було його весілля в Америці, за яке колись боролися Олександра Шульгіна та Яна Соломко.

13 років тому український хореограф Макс Чмерковський приїхав до України з США, щоб знайти собі наречену. За серце чоловіка боролися Саша Шульгіна та Яна Соломко, хоча жодна з них не залишилася з хореографом в реальному житті. Олександрі вдалося стати його доброю подругою. Тим часом її конкурентка не закріпилася і в цьому статусі.

Свою сімʼю Макс створив 6 років тому. Чоловік одружився на колезі Петі Маргатройд.

Макс Чмерковський згадав, яким було його розкішне весілля

Макс Чмерковський згадав, яким було його розкішне весілля. Архівне фото з весілля

Пета та Макс побралися в липні 2017 року. Церемонія відбулася у розкішному замку Охека у столиці світу Нью-Йорку.

“Коли я прилетів до США в 90-х роках, я побачив це місце. Я відразу зрозумів, що хочу саме тут одружитися. Я зіграв весілля там”, – зізнався танцівник в інтерв’ю People.

Втім, Пета не розділяла бажання свого чоловіка. Вона взагалі не бачила свого весілля в замку, але поступилася, так як дуже кохала обранця. Коли ж вона вперше побачила місце, яке для них обрав Макс, то одразу в нього закохалася і зрозуміла його мрію.

Макс Чмерковський згадав, яким було його розкішне весілля. Архівне фото з весілля

Обидва дуже хвилювалися. На торжестві була занадто багато гостей – 250 чоловік. Хореограф боявся, що не зможе всіх впізнати та запамʼятати. Натомість головною проблемою нареченої стала її сукня. Пета дуже нервувала через великий шанс наступити на тканину сукні, але після церемонії змогла видихнути з полегшенням.

Макс Чмерковський згадав, яким було його розкішне весілля. Архівне фото з весілля

Нещодавно танцівниця народила Максу Чмерковському другу дитину. У період повномасштабної війни в Україні хореограф деякий час знаходився в Києві. Власне, він застав вторгнення та перші дні. Пізніше йому вдалося виїхати до своєї сім’ї. Уся родина була налякана, а після повернення хореографа додому, підтримує Україну усім, чи може.

Схожі статті