Володимир Дантес закликав дітей вчитися на стоматологів: нащадки від Даші Кацуріної будуть лікарями

Український співак Володимир Дантес після походу до стоматологічної клініки закликав дітей вчитися саме на стоматологів, адже, за його словами, заробіток у фахівців даної галузі чималий.

Днями шоумен Володимир Дантес поскаржився на погане самопочуття, через яке йому довелося перенести декілька концертів. Його мучив кашель, від якого він задихався під час виступів та навіть після них. Тому, рішення було прийняте зустрітися зі своїми прихильниками в інші дати.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт
Володимир Дантес закликав дітей вчитися на стоматологів

Однак нещодавно співак поділився ще одними проблемами, які пов’язують з лікуванням зубів. Чоловік після походу до лікаря закликав дітей вчитися саме на стоматологів, і по розповіді артиста, про ціни він дізнався вже після того, як його мама вирішила полікувати свої зуби.

Співак жартома звернувся до дітей, мовляв, всі гроші “крутяться” саме в стоматологів, а тому порадив не вкладатися в біткоїни, а вкладатися в зуби. Додав, що був в повному шоку від розцінок, однак зазначив, що здоров’я батьків – найголовніше.

Володимир Дантес закликав дітей вчитися на стоматологів

При цьому артист не озвучив суму, яку витратив на лікування зубів мами, утім, по його емоційній реакції можна зрозуміти, що це не зовсім дешево.

Нагадаємо, що Володимир Дантес розповів, чи планує весілля з коханою Дашею Кацуріною. За його словами, вони з дівчиною лише рік разом, а тому не поспішають з цим відповідальним кроком, оскільки й так почуваються щасливими. Співак переконаний, у разі, якщо вони будуть грати весілля, то влаштують пишне святкування.

У шлюбі зі співачкою Надею Дорофєєвою Володимир Дантес заявляв, що в суспільстві вважає себе чайлдфрі, проте з дітьми нової коханої Даші Кацуріної чоловік поладив без проблем, а тому, на перший погляд, не можна сказати, що шоумен такої позиції.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.