Дівчина Дантеса Кацуріна після сесії з психологом зізналася, навіщо їй чоловік: подарунки та турбота

Дівчина відомого українського співака Володимира Дантеса звернулася до спеціаліста, щоб краще зрозуміти свою жіночність та привабливість. Та отримала цікаве завдання

Історія кохання, що розвивається у Дантеса та його обраниці Даші Кацуріної, приголомшує публіку. Дівчина в черговий раз поділилася деталями особистого життя пари. Зараз Даша скористалася послугами спеціаліста, щоб покращите інтимне життя пари.

Дівчина звернулася за допомогою до с*ксолога. Вона старається глибше пізнати себе та свою жіночність. За словами дівчини, спеціаліст дав її домашнє завдання. Кацуріна має тиждень записувати, для чого їй кохання.

Даша Кацуріна розповіла, за що любить Володимира Дантеса
Даша Кацуріна розповіла, за що любить Володимира Дантеса

Дівчина поділилась результатами власного дослідження у своєму Telegram-каналі. Вона пояснила, завдання створене для того, що зрозуміти, чи не перекриває вона особисті потреби, які повинна вирішувати самостійно, іншою людиною.

Кацуріна поділилася своїми думками. Бізнесвумен виділила, як примітивні речі – с*кс, подарунки та турботу, так й більш душевні фактори. За її словами, кохання потрібне для саморозвитку, адже кохана людина надихає дівчину. Також, Даша вважає, що закоханість надає енергію та мотивує. Важливим є і почуття безпеки, яке відчуваєш за спиною чоловіка.

Даша Кацуріна розповіла, за що любить Володимира Дантеса
Даша Кацуріна розповіла, за що любить Володимира Дантеса

Дівчина цінує час, який закохані проводять разом та вважає не менш важливим проводити спільне дозвілля всією родиною. Для дівчини важливо, щоб її обранець спілкувався з її дітьми та з легкістю знаходив з ними спільну мову. Як бачимо зі сторіс пари в Instagram, у Дантеса це чудово виходить. Чоловік, навіть підшукав для дітей Кацуріної майбутню професію.

Наразі, Даша все ще думає, чим доповнити її список важливих речей. Дівчина впевнена, що поради спеціаліста допоможуть парі краще розуміти самих себе та один одного.

Схожі статті

Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає екс-ведуча СТБ Оксана Марченко, яка живе у вигнанні

Колись Оксана Марченко сяяла на українському телебаченні і вважалася однією з найефектніших і найкрасивіших телеведучих, але надмірне захоплення пластикою остаточно змінила її обличчя.

Сестри, які стали розчаруванням: як виглядають і чим займаються дорослі дочки Ольги і Наталії Сумських

Одна живе на утриманні знаменитої мами, друга взагалі втратила з нею зв'язок. Як склалися життя старших дочок двох сестер – Наталії та Ольги Сумської? Що з ними стало і як виглядають зараз?

Не просто легенда, а великий авторитет: Софія Ротару показала всім своє місце лише парою слів

Софія Михайлівна Ротару завжди мала неймовірну репутацію, яка досі залишається бездоганною. Однак, нещодавно продюсер поділився своїми спогадами про артистку, і розповів про її справжній авторитет.